Maak het pizzadeeg ruim van tevoren, zie recept hiervoor.
Verwarm de oven voor op 250°C, liefst met een pizzasteen erin. Anders op een bakplaat bekleed met bakpapier.
Doe de tomaten, zout, oregano en olijfolie in een kom en meng een beetje. Niet teveel, de tomaten moeten nog herkenbaar zijn.
Strooi wat bloem op je werkvlak en rol het deeg uit tot een ronde dunne plak.
Leg het deeg op een bakplaat. Beleg dan met de tomatensaus, blijf iets weg van de rand. Bak 6 minuten.
Haal even uit de oven en leg de mozzarella op de tomatensaus en bak dan weer 6 minuten. Haal uit de oven en strooi er wat basilicumblaadjes over.
Met een ovensteen doe alles tegelijk in de oven, dus ook de mozzarella. Bak dan 4 minuten, dat is korter, want de steen geeft veel hitte van onderen. Als de pizza uit de oven is, strooi je er wat basilicumblaadjes over.
Bietenlasagne
Bietenlasagne
Ingrediënten
Lasagne
Kaassaus
Instructies
Bieten
Kaassaus
Lasagne
Semifreddo van hazelnoten
Semifreddo van hazelnoten
Ingrediënten
Hazelnotenpasta
Semifreddo
Praliné
Instructies
Hazelnotenpasta
Semifreddo
Hazelnootpraliné
Serveren
Tortellini a la Giovanna Corelli
Tortellini a la Giovanna Corelli
Ingrediënten
Pasta
Vulling
Bouillon
Instructies
Pasta
Vulling
Tortellini
Gesmoorde venkel
Gesmoorde venkel
Ingrediënten
Instructies
Gestoofde artisjokken
Gestoofde artisjokken
Ingrediënten
Instructies
Kaneelbroodjes
Kaneelbroodjes
Ingrediënten
Deeg
Vulling:
Glazuur van roomkaas:
Instructies
Deeg
Vulling
glazuur
Crème van coquille corail en Noilly Prat
Crème van coquille corail en Noilly Prat
Ingrediënten
Instructies
Vijgen gevuld met honingroom
Vijgen gevuld met honingroom
Ingrediënten
Instructies
Polentavingers
Polentavingers
Ingrediënten
Instructies
Polenta koken
Polentavingers
Pizza margherita
Pizza margherita
Ingrediënten
Instructies