VIER HET LEVEN MET JE EIGEN GEZELSCHAP

Bij Cook Your Life zit je goed. Het kookatelier is uitermate geschikt om met je eigen gezelschap het leven te vieren. Je zit als het ware in een privérestaurant met open keuken alwaar je mij bezig ziet aan het zevengangengangenmenu. In de tussentijd kunnen jij en je gezelschap helemaal ontspannen en verschijnen de gerechten vanzelf op tafel. Het menu wordt afgestemd op jullie wensen en eventuele thematiek.

Wanneer

Het gehele jaar door op aanvraag.

Locatie

In het kookatelier (tot max. 16 pers).

Kosten

Vanaf €95 per persoon, exclusief wijnarrangementen. Speciale wensen of een bepaalde thematiek is natuurlijk bespreekbaar.

Inschrijven

Neem contact op via het contactformulier of bel.

PRIVATE DINING

Kookatelier Cook Your Life is uitermate geschikt om met je eigen gezelschap het leven te vieren terwijl je geniet van een zevengangengangenmenu. Ik maak de lunch of het diner exclusief voor jouw gezelschap klaar en serveer dit in een bijzondere privésetting. Speciale wensen of een bepaalde thematiek is natuurlijk bespreekbaar.

Kortom, private dining doe je door samen te tafelen aan een 28.000 jaar oude Kauri tafel en te genieten van het uitzicht op de gracht voor de deur. Cook Your Life ligt op een fantastische plek bij de Houthavens, een historisch gebied aan het IJ.