LEER KOKEN OP EEN LEUKE EN RELAXTE MANIER

Leer op een relaxte en leuke manier koken waarbij we voornamelijk producten uit het seizoen gebruiken wat ook vaak voordeliger is. Klinkt goed niet waar?

We beginnen de les met een gezamelijke inkoop van de ingredienten. Dit doen we bij de supermarkt maar ook een keer bij de boer. Daarna gaan we koken en besluiten we de avond met een heerlijk zelfgemaakt driegangen diner.

Scroll naar beneden voor meer informatie.

Informatie

De cursus bestaat uit vier lessen, maar bij deze curus is het ook mogelijk om een losse les te boeken. Scroll naar beneden voor de details per les.

Tijd

De lessen vinden zowel overdag als ’s avonds plaats.  Scroll naar beneden om het tijdstip per les te bekijken.

Kosten

€ 300 per persoon voor vier lessen, inclusief drankjes. Een losse les kost €75.

Inschrijven

Individueel of per groep. Schrijf je in via het contactformulier of bel.

LES 1

Datum: Maandag 26 november tussen ± 18.00 en 22.30 uur

We beginnen in de supermarkt, waar we alle ingrediënten voor de maaltijd inkopen. Daarna leg ik je in het atelier de principes van koken uit en ga je zelf aan de slag. We besluiten de avond met een heerlijk zelfgemaakt driegangen diner.

LES 2

Datum wordt nog bepaald. Tijdstip: ’s avonds tussen ± 18.00 en 22.30 uur

De tweede les staat in het teken van de herfst. Omdat dit seizoen zoveel moois te bieden heeft, koken we deze avond met de producten van de herfst. Uiteraard mag je alles zelf ook opeten.

LES 3

Datum wordt nog bepaald. Tijdstip: overdag tussen ± 10 en 16 uur, inclusief reistijden

Opnieuw kopen we samen in. Dit keer brengen we een uniek bezoekje aan de groothandel, want normaliter moet je horecaondernemer zijn om hier te mogen inkopen. Doordat je in de groothandel veel niet-alledaagse producten tegenkomt, wordt je productkennis absoluut vergroot. Terug in het atelier tover je met elkaar de lekkerste gerechten op tafel. Laat het je smaken!

LES 4

Datum wordt nog bepaald. Tijdstip: ’s avonds tussen ± 18.00 en 22.30 uur

Omdat eten het best smaakt als het bereid wordt met zo vers mogelijke ingrediënten, besluiten we de cursus met een wel heel bijzondere les. Gezamenlijk fietsen wij de stad uit om bij de boer in te kopen. Hier vind je de mooiste producten van boeren, tuinders en telers, verser kan bijna niet. In het atelier duik je voor de laatste keer de keuken in, zodat we aan het einde van de middag kunnen gaan genieten van heerlijke, pure gerechten uit het seizoen.