CURSUS KOKEN VOOR BEGINNERS, PIECE OF CAKE

LEER KOKEN OP EEN LEUKE EN RELAXTE MANIER

“Op een relaxte en leuke manier leren koken. Bruikbare tips ontvangen.”
“M’n vrienden kunnen overdonderen tijdens een etentje thuis.”
“Inspirerende recepten die je ook echt gebruikt.”
“Eindelijk weten hoe je gevarieerd, snel en makkelijk een gerecht op tafel zet.”

Bovenstaande uitspraken zijn zo maar wat inzichten die deelnemers mij vertellen, wanneer ik ze vraag wat ze het leukste vonden aan de cursus ‘Koken voor beginners’.

Lekker, gezond en gevarieerd koken, met of zonder recept, kan iedereen leren. Tijdens deze cursus leg ik je stap-voor-stap uit hoe je lekkere en goed te bereiden gerechten in korte tijd op tafel weet te zetten, en je nooit meer denkt dat je niet kunt koken.

Klinkt dit goed? Scroll naar beneden voor meer informatie.

Informatie

De cursus bestaat uit 4 lessen en wordt alleen per groep van minimaal 4 personen gegeven. Je kunt je dus inschrijven met een groepje vrienden bijvoorbeeld. Scroll naar beneden voor de details per les. We hebben geen eigen kookstudio op het moment, maar je kunt wel per groep bij iemand thuis deze workshop boeken. Je moet dan wel een keuken hebben waar je met meerdere mensen kunt koken.

Tijdstip

Lessen vinden plaats tussen ± 18.30 uur en 22.30 uur.

Kosten

€ 545 per persoon voor vier lessen, inclusief drankjes.

Inschrijven

Individueel of per groep.

Wil je iemand verassen met een cursus of workshop bij Cook Your Life? Reserveer dan een voucher via het contactformulier.

LES 1: De principes van het koken

Na ontvangst leg ik je de principes van koken uit, bespreek ik een aantal technieken en verdeel ik de recepten. Daarna gaan we aan de slag onder mijn toeziend oog.

Naast kijken, luisteren proberen en bereiden is het opeten een minstens zo belangrijk onderdeel van de avond, dus als we klaar zijn gaan we aan tafel om te genieten. En de recepten krijg je mee naar huis, zodat je thuis opnieuw kan schitteren.

LES 2: Vlees

Na ontvangst vertel ik over de eigenschappen van vlees, bespreek ik diverse bereidingstechnieken en worden de recepten verdeeld. Daarna gaan we aan de slag onder mijn toeziend oog.

Naast leren, uitproberen en tussendoor proeven is het opeten een minstens zo belangrijk onderdeel van de avond, dus na de bereiding, waaronder ook een aantal bijgerechten, gaan we aan tafel om te genieten. En de recepten krijg je mee naar huis, zodat je thuis opnieuw kan schitteren.

LES 3: Vis

Na ontvangst vertel ik je wat over de eigenschappen van vis, bespreek ik diverse bereidingstechnieken en nemen we de verschillende recepten door. Daarna gaan we aan de slag onder mijn toeziend oog.

Naast opletten, koken en tussendoor proeven is het opeten een minstens zo belangrijk onderdeel van de avond, dus na de bereiding, waaronder ook een aantal bijgerechten, gaan we aan tafel om te genieten. En de recepten krijg je mee naar huis, zodat je thuis opnieuw kan schitteren.

LES 4: Groenten

Groentes zijn veelzijdig en gezond en bovendien echte smaakmakers. Deze lesavond maken we een serie groentegerechten en weet ik je te inspireren wat je allemaal met deze smaakmakers kunt klaarmaken. Na ontvangst en toelichting gaan we aan de slag onder mijn toeziend oog.

Naast kijken, luisteren proberen en bereiden is het opeten een minstens zo belangrijk onderdeel van de avond, dus als we klaar zijn gaan we aan tafel om te genieten. En de recepten krijg je mee naar huis, zodat je thuis opnieuw kan schitteren.