LEER KOKEN OP EEN LEUKE EN RELAXTE MANIER

“Op een relaxte en leuke manier leren koken. Bruikbare tips ontvangen.”
“M’n vrienden kunnen overdonderden tijdens een etentje thuis.”
“Inspirerende recepten die je ook echt gebruikt.”
“Eindelijk weten hoe je gevarieerd, snel en makkelijk een gerecht op tafel zet.”

Bovenstaande uitspraken zijn zo maar wat inzichten die deelnemers mij vertellen, wanneer ik ze vraag wat ze het leukste vonden aan de cursus ‘Koken voor beginners’.

Lekker, gezond en gevarieerd koken, met of zonder recept, kan iedereen leren. Tijdens deze cursus leg ik je stap-voor-stap uit hoe je lekkere en goed te bereiden gerechten in korte tijd op tafel weet te zetten, en je nooit meer denkt dat je niet kunt koken.

Klinkt dit goed? Scroll naar beneden voor meer informatie.

Informatie

De cursus bestaat uit 4 lessen. Het is ook mogelijk om een losse les te boeken. Scroll naar beneden voor de details per les.

Tijdstip

De les vindt plaats tussen ± 18.00 uur en 22.30 uur.

Kosten

€ 345 per persoon voor vier lessen, inclusief drankjes. Een losse les kost €95.

Inschrijven

Individueel of per groep. Schrijf je in via het contactformulier of bel.

Wil je iemand verassen met een cursus of workshop bij Cook Your Life? Reserveer dan een voucher via het contactformulier.

LES 1: De principes van het koken

Datum: 21 januari

Na ontvangst leg ik je de principes van koken uit, bespreek ik een aantal technieken en verdeel ik de recepten. Daarna gaan we aan de slag onder mijn toeziend oog.

Naast kijken, luisteren proberen en bereiden is het opeten een minstens zo belangrijk onderdeel van de avond, dus als we klaar zijn gaan we aan tafel om te genieten. En de recepten krijg je mee naar huis, zodat je thuis opnieuw kan schitteren.

LES 2: Vlees

Datum: 18 februari

Na ontvangst vertel ik over de eigenschappen van vlees, bespreek ik diverse bereidingstechnieken en worden de recepten verdeeld. Daarna gaan we aan de slag onder mijn toeziend oog.

Naast leren, uitproberen en tussendoor proeven is het opeten een minstens zo belangrijk onderdeel van de avond, dus na de bereiding, waaronder ook een aantal bijgerechten, gaan we aan tafel om te genieten. En de recepten krijg je mee naar huis, zodat je thuis opnieuw kan schitteren.

LES 3: Vis

Datum: 17 maart

Na ontvangst vertel ik je wat over de eigenschappen van vis, bespreek ik diverse bereidingstechnieken en nemen we de verschillende recepten door. Daarna gaan we aan de slag onder mijn toeziend oog.

Naast opletten, koken en tussendoor proeven is het opeten een minstens zo belangrijk onderdeel van de avond, dus na de bereiding, waaronder ook een aantal bijgerechten, gaan we aan tafel om te genieten. En de recepten krijg je mee naar huis, zodat je thuis opnieuw kan schitteren.

LES 4: Groenten

Datum: 14 april

Groentes zijn veelzijdig en gezond en bovendien echte smaakmakers. Deze lesavond maken we een serie groentegerechten en weet ik je te inspireren wat je allemaal met deze smaakmakers kunt klaarmaken. Na ontvangst en toelichting gaan we aan de slag onder mijn toeziend oog.

Naast kijken, luisteren proberen en bereiden is het opeten een minstens zo belangrijk onderdeel van de avond, dus als we klaar zijn gaan we aan tafel om te genieten. En de recepten krijg je mee naar huis, zodat je thuis opnieuw kan schitteren.