AAN HET FORNUIS LEER JE ELKAAR KENNEN

Mijn filosofie is dat een kookworkshop pas echt geslaagd is wanneer je hebt genoten van zowel de spijzen, de drankjes als het gezelschap. Nog veel leuker is het als je ook iets hebt geleerd en de recepten van een topkok thuis kunt toepassen. En het wordt écht bijzonder wanneer je alles wat hierboven staat ook nog eens in een geweldige omgeving kunt ervaren.

Wanneer

Zowel een dagprogramma als meerdaagse programma’s zijn op aanvraag beschikbaar.

Duur

Een dagdeel, ongeveer 4 uur.

Kosten

Zijn afhankelijk van de groepsgrootte en het menu en variëren tussen €75 en €125 per persoon.

Inschrijven

Individueel of per groep. Ook kinderen zijn welkom. Schrijf je in via het contactformulier of bel.

Workshop Amsterdam

Voor expats en ook locals organiseer ik regelmatig een workshop ‘Amsterdam’. Naast de Nederlands keuken neem ik ze mee in en rond Amsterdam voor een onvergetelijke ervaring. Inschrijven kan induvidueel of per groep.

TEAM WORKSHOPS

Ben je toe aan iets anders of op zoek naar goed locatie voor een vergadering of  brainstorm sessie met je team?
Ik organiseer regelmatig workshops voor groepen die hun event in het kookatelier willen houden en aan hun teamspirit willen werken. In overleg bepalen we de invulling, zodat het volledig aan je wensen voldoet en ik de workshop goed kan voorbereidingen.

Cook Your Life workshop
Cook Your Life snijtechnieken

WIL JE IETS ANDERS?

Wil je meer verdieping? Wellicht vind je een van mijn cursussen interessant. Na vier gezellige avonden ken je een scala aan technieken en handige trucs en ben je een geweldige ervaring rijker.

Heb je geen zin om te koken maar lijkt het je wel leuk om bij Cook Your Life te eten? Reserveer dan eens een plekje bij mij aan tafel. Ik organiseer regelmatig diners met een bijzonder thema of invulling. Schuif aan en geniet van het gezelschap terwijl ik een viergangenmenu kook. Wanneer je ook nog wat over kooktechnieken wilt leren, kun je mij, geheel vrijblijvend, helpen tijdens het bereiden van de gerechten.