KOOKWORKSHOP AMSTERDAM

AAN HET FORNUIS LEER JE ELKAAR KENNEN

Mijn filosofie is dat een kookworkshop pas echt geslaagd is wanneer je hebt genoten van zowel de spijzen, de drankjes als het gezelschap. Nog veel leuker is het als je ook iets hebt geleerd en de recepten van een topkok thuis kunt toepassen. En het wordt écht bijzonder wanneer je alles wat hierboven staat ook nog eens in een geweldige omgeving kunt ervaren.

Wanneer

Alle workshops zijn op aanvraag beschikbaar en afgestemd op jouw wensen. Volg bijvoorbeeld een avondworkshop of kies voor een hele dag. Ook kun je een workshop van een aantal dagen kiezen.

Duur & kosten

Zowel de duur als de prijs is afhankelijk van de gekozen workshop.
Kosten: vanaf €125 voor een avond en vanaf €195,- voor een dag.

Inschrijven

Individueel of per groep. Ook kinderen zijn welkom. Schrijf je in via het contactformulier of bel.

Wil je iemand verrassen met een cursus, diner of workshop bij Cook Your Life? Reserveer dan een voucher via het contactformulier.

TEAM WORKSHOPS

Ben je toe aan iets anders of op zoek naar goed locatie voor een vergadering of  brainstorm sessie met je team?
Ik organiseer regelmatig workshops voor groepen die hun event in mijn kookatelier willen houden en aan hun teamspirit willen werken. In overleg bepalen we de invulling, zodat het volledig aan je wensen voldoet en ik de workshop goed kan voorbereidingen.

WORKSHOP AMSTERDAM

Tijdens deze workshop gaan we op een culinaire reis door Amsterdam. We gaan op pad per auto, fiets, wandelend of per boot om inkopen te doen bij de best bewaarde adressen in de stad, terwijl onze gids mooie verhalen vertelt over plekken die we tegenkomen.

We koken vooral met producten van Nederlandse bodem en tussendoor genieten we aan tafel van alle smakelijke gerechten die we hebben klaargemaakt. Deze workshop sluiten we af met een proeverij.

Cook Your Life workshop
Cook Your Life snijtechnieken

WIL JE IETS ANDERS?

Wil je meer verdieping? Wellicht vind je een van mijn cursussen interessant. Na 4 tot 6 gezellige avonden ken je een scala aan technieken en handige trucs en ben je een geweldige ervaring rijker.
De luxe kookweek is een unieke ervaring. Je gaat absoluut genieten van een intensieve maar ook persoonlijke kookweek die je niet snel zal vergeten.

KOM GEWOON ETEN, DAT KAN OOK!

Heb je geen zin om te koken maar lijkt het je wel leuk om bij Cook Your Life te eten? Reserveer dan eens een plekje bij mij aan tafel. Ik organiseer regelmatig diners met een bijzonder thema of invulling. Schuif aan en geniet van het gezelschap terwijl ik een meergangen diner kook. Wanneer je ook nog wat over kooktechnieken wilt leren, kun je mij, geheel vrijblijvend, helpen tijdens het bereiden van de gerechten.