AAN HET FORNUIS LEER JE ELKAAR KENNEN

Mijn filosofie is dat een kookworkshop pas echt geslaagd is wanneer je hebt genoten van zowel de spijzen, de drankjes als het gezelschap. Nog veel leuker is het als je ook iets hebt geleerd wat je thuis kunt toepassen. En het wordt écht bijzonder wanneer je ook nog eens in een geweldige omgeving bent waar je nieuwe inzichten krijgt en tips en recepten van een topkok ontvangt.

Wanneer:

Zowel een dagprogramma als meerdaagse programma’s zijn op aanvraag beschikbaar.

Duur:

Een dagdeel, ongeveer 4 uur.

Kosten:

Zijn afhankelijk van de groepsgrootte en het menu en variëren tussen €75 en €125 per persoon.

Inschrijven:

Individueel of per groep. Ook kinderen zijn welkom. Schrijf je in via het contactformulier of bel.

INTERESSE OM EEN WORKSHOP TE VOLGEN?

Goede keus! Schrijf je in via het contactformulier. Je kunt op individuele basis deelnemen of met een groep.

Voor expats en ook locals organiseer ik regelmatig diners of een workshop ‘Amsterdam’.
Ander voorbeelden van workshops zijn: vis fileren en bereiden, pasta maken of koken met groente.

TEAM WORKSHOPS

Wil je eens wat anders doen met je vrienden of je familie of ben je op zoek naar een leuke invulling voor een teamuitje?
Op regelmatige basis organiseer ik workshops voor groepen die in het kookatelier willen vergaderen, brainstormen of aan hun teamspirit willen werken. In overleg bepalen we de invulling, zodat het volledig aan je wensen voldoet en ik de workshop goed kan voorbereidingen.

Cook Your Life workshop
Cook Your Life snijtechnieken

WIL JE IETS ANDERS?

Wil je meer verdieping? Wellicht vind je een van mijn cursussen interessant. In vier lessen leer je alle technieken, ken je handige trucs en ben je een ware ervaring rijker.

Heb je geen zin om te koken maar lijkt het je wel leuk om bij Cook Your Life te eten? Reserveer dan eens een plekje bij mij aan tafel. Ik organiseer regelmatig diners met een bijzonder thema of invulling. Schuif aan en geniet van het gezelschap terwijl ik een viergangenmenu kook. Wanneer je ook nog wat over kooktechnieken wilt leren, kun je mij, geheel vrijblijvend, helpen tijdens het bereiden van de gerechten.