Breng in 3 kookpannen water aan de kook en voeg zout toe. Doe in 1 pan de rode biet en de chiogga biet. Snijd de gele biet in kwarten, halveer de witte en rode uitjes en doe in een tweede pan. Snijd de koolrabi in grove stukken, schil de knolselderij en doe samen in de derde pan. Kook de courgette, lente ui, romanesco en kool nog 2 tot 3 minuten mee met de koolrabi en de knolselderij. Zie hieronder alle juiste kooktijden. Giet daarna de groenten af en koel terug in koud water. Laat vervolgens uitlekken op een keukenpapiertje. (De kooktijd voor verschillende groenten van dezelfde grootte (ca 5 cm) is als volgt: - courgette, lente uitjes, romanesco, kool (optioneel pattison, doperwt, tuinboon, bladgroenten zoals spinazie, snijbiet, broccoli, sugar snap peultjes: 2-3 minuten kooktijd - Koolrabi, knolselderij (optioneel venkel, haricotverts, : 2-4 minuten kooktijd - Gele biet, ui : 3-5 minuten kooktijd - Rode biet, chioggabieten (optioneel artisjok, aardappel) : 8-10 minuten kooktijd)
Menu bruiloft Ynte en Sanne
Kruidenlak voor eendenborst
Kruidenlak voor eendenborst
Ingrediënten
kruidenmengsel
Afmaken saus
Instructies
Spinazie ricottaballetjes met salie-botersaus
Spinazie ricottaballetjes met salie-botersaus - Malfatti
Ingrediënten
Malfatti
Botersaus
Serveren
Instructies
Malfatti
Boter-saliesaus
Salade seizoensgroenten met drie sauzen
Salade van seizoensgroenten met drie sauzen
Ingrediënten
Seizoensgroenten
Saffraan rouille
Hollandaise saus
Sherry vinaigrette
Instructies
Saffraan rouille
Sherry vinaigrette
Hollandaise saus
Seizoensgroenten
Pommes pavés
Pommes pavés
Ingrediënten
Instructies
Millefeuille met frambozen en Zwitserse room
Millefeuile met frambozen en Zwitsere room
Ingrediënten
Instructies
flix
Pasta carbonara Luciano
Pasta carbonara Luciano
Ingrediënten
Pasta
Carbonara saus
Garnering
Instructies
Voorbereiding
Garnering
Opéra
Opéra
Ingrediënten
Joconde biscuit
Meringue voor het biscuit
Siroop
Ganache
Botercrème meringue
Botercrème
Glazuur
Instructies
Joconde biscuit
Merengue voor het biscuitbeslag
Vervolg joconde beslag
Siroop
Ganache
Botercrème
Botercréme
Glazuur
Samenstellen Opéra
Kaassoesjes
Kaassoesjes met Mornay saus
Ingrediënten
Soesjes
Mornay-saus
Instructies
Soesjes
Mornay-saus
Afwerken
Pavlova
Pavlova
Ingrediënten
Meringue
VULLING
DECORATIE
Instructies