Cinnamon cooking class Sri Lanka
Aubergine modu
Gang Bijgerecht
Keuken Sri Lanka
Groente
- 500 G Aubergines
- 250 G Ui rode
- 5 Stuks Groene peper
Kruiden
- 0,5 Tl Kurkuma
- 1 Tl Peper
- 1 Tl Kerriepoeder Voor vlees
- 1 Tl Kaneel
- 2 Peulen Cardemon
- 1 Teen Knoflook
- 1 Plakje Gember
- 1 El Suiker
- 2 El Kokosazijn
- 4 Stuks Kerrieblaadjes
- 4 Stuks Pandanblaadjes
- 0,5 tl Zout
Aubergine
Snijd de aubergines en uien in de lengte door en dan in schuine plakjes.
Bak eerste de aubergine in ruim olie in de wok tot ze krokant en bruin zijn. Laat uitlekken in een vergiet.
Bak in dezelfde olie de uien, daarna de in de lengte gesneden pepertjes (met zaadlijsten) kort. Dan nog de kerrie- en pandanblaadjes kort bakken. Leg alles apart voor gebruik later.
Bitagal curry
Bitagal curry
Ingrediënten
Instructies
Notities
Mango curry
Mango curry
Ingrediënten
Instructies
Dal curry
Dal curry
Ingrediënten
Instructies
Aubergine modu
Aubergine modu
Ingrediënten
Groente
Kruiden
Instructies
Aubergine
Kruiden en afmaken
Uiencrème
Uiencrème
Ingrediënten
Instructies
Tiramisu eenvoudig
Tiramisu eenvoudig
Ingrediënten
Instructies
Truffel soep met bladerdeeg korst (Paul Bocuse)
Truffel soep met bladerdeeg korst (Paul Bocuse)
Ingrediënten
Soep
eigeel
Kruiden
Instructies
Bieten in bladerdeeg, gevuld met geitenkaas
Bieten in bladerdeeg, gevuld met geitenkaas
Ingrediënten
Bieten
Flensje
Instructies
Bieten
Flensje
Afmaken
Fricassee of Bresse chicken with vintage vinegar, liver mousse cakes (George Blanc)
Fricassee van Bresse kip met vintage azijn, lever mousse cakes (George Blanc)
Ingrediënten
Kip
Smaakmakers
Afmaken van de saus
Lever mousse cakes
Versiering
Op smaak maken
Garnituur
Instructies
Kip
Lever mousse cakes
Serveren
Truffeljus
Truffeljus
Ingrediënten
Instructies