Franse appeltaart

Gang Patisserie
Keuken Frans
Porties 1 taart 26 cm

Ingrediënten
  

  • 1 plak briseerdeeg of bladerdeeg
  • 4 stuks appels
  • 100 g Poedersuiker
  • 2 stuks eieren
  • 25 cl room
  • 1 pakje vanillesuiker
  • 1 borrelglaasje rum
  • amandelenschilfers
  • kaneelpoeder

Instructies
 

  • Leg op een taartbodem, het deeg en prik het door met een vork. Schil en snijd de appels in dunne plakjes. Leg ze op de taartbodem.
  • Meng in een kom de suiker, de room, de eieren, de vanillesuiker en de rum. Giet alles op de appels.
  • Strooi op de appels kaneelpoeder en amandelschilfers. Bak in de voorverwarmde oven op 200 ° C, totdat de taart een mooie gouden kleur krijgt. Ongeveer 40 minuten.
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Let us know how it was!
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept