Verwarm de oven tot 180 °C.
Verdeel alle ingrediënten behalve het bouillonblokje en water op een met bakpapier beklede bakplaat. Besprenkel met olijfolie en breng op smaak met peper en zout.
Schuif de bakplaat in de voorverwarmde oven en rooster voor 30 minuten.
Duw de knoflook uit de schil (pas op heet!) en gooi het schilletje weg.
Ris de tijm en gooi de grove takjes weg.
Laat de geroosterde tomaten, ui, knoflook en tijm voorzichtig in een soeppan glijden.
Voeg het groentebouillonblokje en het water toe aan de pan. Roer even door.
Pureer de verse tomatensoep en breng eventueel op smaak met peper en zout.
Voeg de in kleine stukjes gesneden mozzarella toe en roer tot ze is opgelost.
Serveer met een beetje room en eventueel basilicum.
Traybake met zalm en kool
Traybake met zalm en kool
Ingrediënten
Instructies
Tomatensoep van geroosterde tomaten en mozzarella
Tomatensoep van geroosterde tomaten en mozzarella
Ingrediënten
Instructies
Pompoen cheesecake
Pompoen cheesecake
Ingrediënten
Instructies
Doperwtensoep
Doperwtensoep met mozzarella
Ingrediënten
Instructies
Minestronesoep
Minestronesoep makkelijk
Ingrediënten
Instructies
Pasta met saus van tamme eend
Pasta met saus van tamme eend
Ingrediënten
Pasta
Eendensaus
Instructies
Eendensaus
Zeetong a la meuniere
Zeetong a la meuniere
Ingrediënten
Tong
Aardappelen
Instructies
Tong
Saus
Aardappelen
Patatas brava
Patatas brava
Ingrediënten
Salsa brava
Patatas
Instructies
Patatas
Salsa brava
Loubia Marrokaanse bonensoep
Loubia Marrokaanse bonensoep
Ingrediënten
Instructies
Lente risotto met asperges
Lente risotto met asperges
Ingrediënten
Instructies