Ga terug
–+ servings
Cook Your Life

Panna cotta met passievrucht

Porties 8 personen

Ingrediënten
  

  • 400 ml room
  • 200 g mascarpone
  • 60 g suiker
  • 8 stuks passievruchten
  • 10 g blaadjes gelatine
  • 4 stuks kletskop

Instructies
 

  • Haal het vruchtvlees uit de passievruchten en zeef. Houd het sap apart.
  • Was de pitjes van de passievrucht. Houd 2 eetlepel2 van de pitjes apart. Week de gelatine in koud water.
  • Sla de helft van de room stijf.
  • Verwarm de andere helft van de room met de suiker. Meng er dan de mascarpone door.
  • Laat even afkoelen en meng voorzichtig de geslagen room door het mengsel.
  • Voeg dan de pitjes van de passievrucht toe.
  • Giet in serveerglaasjes en laat opstijven in de koelkast. Kook intussen het sap van de passievrucht in met wat suiker tot een siroop.
  • Werk net voor het serveren de panna cotta af met de siroop, de apart gehouden pitjes van passievrucht en een steek helft van de kletskop in de pudding.