Cinnamon cooking class Sri Lanka
Aubergine modu
Gang Bijgerecht
Keuken Sri Lanka
Groente
- 500 G Aubergines
- 250 G Ui rode
- 5 Stuks Groene peper
Kruiden
- 0,5 Tl Kurkuma
- 1 Tl Peper
- 1 Tl Kerriepoeder Voor vlees
- 1 Tl Kaneel
- 2 Peulen Cardemon
- 1 Teen Knoflook
- 1 Plakje Gember
- 1 El Suiker
- 2 El Kokosazijn
- 4 Stuks Kerrieblaadjes
- 4 Stuks Pandanblaadjes
- 0,5 tl Zout
Aubergine
Snijd de aubergines en uien in de lengte door en dan in schuine plakjes.
Bak eerste de aubergine in ruim olie in de wok tot ze krokant en bruin zijn. Laat uitlekken in een vergiet.
Bak in dezelfde olie de uien, daarna de in de lengte gesneden pepertjes (met zaadlijsten) kort. Dan nog de kerrie- en pandanblaadjes kort bakken. Leg alles apart voor gebruik later.
Chocoladesoufflé
Chocolate soufflé
Ingrediënten
Instructies
Olijven kaviaar
Olijven kaviaar
Ingrediënten
Instructies
Almond paste
Amandelspijs
Ingrediënten
Instructies
Garnalenkroketten
Garnalenkroketten
Ingrediënten
Garnalenbouillon
Roux
Paneren
Instructies
Garnalenbouillon
Roux
Paneren
Garnalen curry
Garnalen curry
Ingrediënten
Instructies
Bitagal curry
Bitagal curry
Ingrediënten
Instructies
Notities
Mango curry
Mango curry
Ingrediënten
Instructies
Dal curry
Dal curry
Ingrediënten
Instructies
Aubergine modu
Aubergine modu
Ingrediënten
Groente
Kruiden
Instructies
Aubergine
Kruiden en afmaken
Uiencrème
Uiencrème
Ingrediënten
Instructies