Snijd van de haring staartje eraf en in de lengte in vieren snijden.
Wit casinobrood bij de bakker in lengtesneden laten snijden. Leg plastic op de aanrecht met daarop drie stroken brood waarvan de randen elkaar iets overlappen en daar weer plastic op. Rol het brood uit met de deegroller, doe dit heel secuur.
Smeer het brood in met een mengsel van mayonaise met appeltje, sjalotje, augurkje, beetje brandenwijn, beetje peper en zout.
Stapel op het brood (2 stroken is voldoende) op elkaar en in de lengte 4 harinkjes, herhaal tot de hele lengte van het brood opgevuld is.
Rol m.b.v. het plastic dat onder het brood ligt, het brood strak op tot een rol, goed aandrukken maar er mag geen plastic in de rol komen. Aan de uiteinde een strakke knoop leggen (vergelijk zuurstokrol). De rollen in de koelkast laten opstijven. Daarna het plastic eraf halen en de rol door tweeën snijden met een scherp mes en deze helften weer door drieën, wat eraan de zijkanten uit stulpt gewoon goed terug duwen.
Haringsushi
Haringsushi
Ingrediënten
Sushi
Bietensalade
Bietenmayonaise
Instructies
Sushi
Bietensalade
Bietenmayonaise
Crème anglaise 2
Crème anglaise 2
Ingrediënten
zestes
Instructies
Samosa
Samosa
Ingrediënten
Instructies
Deeg
Vulling
Deeg vullen
Notities
Koriander chutney
Koriander chutney
Ingrediënten
Instructies
Aubergine paramahamsa
Aubergine paramahamsa
Ingrediënten
panir
tomatensaus
Panir
Tomatensaus
Instructies
Panir
Tomatensaus
Aubergine pakora’s
Samenstellen
Pancha masala
Pancha masala
Ingrediënten
Instructies
Spoom met aalbessencompote
Spoom met aalbessencompote
Ingrediënten
Instructies
Olijvenbrood
Olijvenbrood
Ingrediënten
Instructies
Truffelpasta
Truffelpasta
Ingrediënten
Instructies
Pan Toscana
Pan Toscana
Ingrediënten
eerste gisting
tweede gisting
Instructies
1ste gisting
2de gisting