Koriander chutney

Dhaniya ki chatni
Bereidingstijd 15 min
Totale tijd 15 min
Gang Bijgerecht, Vedisch
Porties 12

Ingrediënten
  

  • 4 bosje Koriander of combinatie met munt
  • 10 el Kokos
  • 4 el Gember geraspt
  • 2 stuks Spaanse peper zonder zaad en fijngehakt
  • 2 el Citroensap
  • 500 ml Biogarde
  • 3 tl Suiker
  • 1 tl Zout
  • 1 tl Komijnzaad drooggeroosterd en fijngemalen

Instructies
 

  • Neem voor chutney’s blaadjes van het bovenste, bladrijke gedeelte van de plant. Het onderste deel van de stengel wordt vezelig als het wordt gemalen.
  • Was de korianderblaadjes en hak ze fijn. Doe de blaadjes, de kokos, de gember, de Spaanse peper en het citroensap in een keukenmachine en maal alles tot een pasta. Meng de biogarde, de suiker, het zout en de komijn in een kom, voeg er de koriander aan toe en roer alles goed door. Afdekken en in de koelkast bewaren.
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Let us know how it was!
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept