Crème anglaise 2

Kan bij de Beignets de Lanjaron.
Gang Nagerecht
Porties 1 liter

Ingrediënten
  

  • 1 l Melk
  • 1 stuks Vanillestokje

zestes

  • 1 stuks Citroenschil
  • 160 g Suiker
  • 10 stuks Eidooier

Instructies
 

  • Verwarm de melk met het vanillestokje en de citroenrasp tot kookpunt. Meng de eidooiers met de suiker. Giet de kokende melk al roeroende op de eidooiers, zet weer terug op het vuur. Laat tot 82/83 Cº verhitten, goed blijven roeren.
  • Zeef de crème en laat de crème goed afkoelen onder een stukje folie, om velvorming te voorkomen..
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Let us know how it was!
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept