Snijd de ham in dunne plakjes.
Laat de sjalotten een half uur sudderen in de port.
Kook de azijn in met de suiker tot een stroop.
Meng de sla aan met olie en azijn en rangschik dit op het midden van een bord. Leg hierop de ham, giet de saus in een cirkel over het vlees en rangschik de uien hierop. Strooi verse peper erover.
Carpaccio van parmaham met portsjalotten en balsam
- 450 g Parmaham
- 20 stuks Sjalotje
- 0,25 l Balsamicoazijn
- 2 el Suiker
- 1 krop Sla
- 1 snufje Peper
- 1 snufje Zout
- 0,25 l Port, rode Ruby port
- 4 el Olijfolie
- 1 el Azijn
Snijd de ham in dunne plakjes.
Laat de sjalotten een half uur sudderen in de port.
Kook de azijn in met de suiker tot een stroop.
Meng de sla aan met olie en azijn en rangschik dit op het midden van een bord. Leg hierop de ham, giet de saus in een cirkel over het vlees en rangschik de uien hierop. Strooi verse peper erover.
Blinis
Blinis
Ingrediënten
Instructies
Cote de boeuf
Cote de boeuf
Ingrediënten
Instructies
Chocoladetruffels
Chocoladetruffels
Ingrediënten
Instructies
Pasteitje van konijn
Pasteitje van konijn
Ingrediënten
Instructies
Tiramisu
Tiramisu
Ingrediënten
Instructies
Saltimbocca
Saltimbocca
Ingrediënten
Instructies
Zalmmousse
Zalmmousse
Ingrediënten
garnering
Instructies
Notenpasta
Notenpasta
Ingrediënten
Instructies
Carpaccio van parmaham met portsjalotten en balsam
Snijd de ham in dunne plakjes.
Laat de sjalotten een half uur sudderen in de port.
Kook de azijn in met de suiker tot een stroop.
Meng de sla aan met olie en azijn en rangschik dit op het midden van een bord. Leg hierop de ham, giet de saus in een cirkel over het vlees en rangschik de uien hierop. Strooi verse peper erover.
Carpaccio van parmaham met portsjalotten en balsam
Ingrediënten
Instructies
Crostini met ansjovis en pomodori
Crostini met ansjovis en pomodori
Ingrediënten
Instructies