Het seizoen voor dorade loopt van maart tot en met september.
Dorade bakken op de huid
Gang Hoofdgerecht vis
Keuken Hollands
- 2 stuks Dorade
- 4 el Zonnebloem olie
Fileer de dorades en bewaar de graten voor een bouillon.
Zet een koekenpan op het vuur en draai het vuur half hoog. De olie moet gaan bewegen, dan is de temperatuur goed. Breng de dorades aan de vleeskant op smaak met zout en peper. Leg ze dan op de huid in de koekenpan. Laat rustig bakken tot de bovenkant bijna wit is gekleurd. Haal ze dan uit de pan en leg ze op verwarmde borden. Dek af met alu folie en laat een paar minuten rusten. Deze tijd kun je benutten om bijvoorbeeld een saus af te maken en de bijgerechten op de borden te schikken.
Gedroogde tomatenpesto
Gedroogde tomatenpesto
Ingrediënten
Instructies
Pate di verdure
Pate di verdure
Ingrediënten
Instructies
Krokante varkensbuik met pesto
Krokante varkensbuik met pesto
Ingrediënten
Instructies
Panini
Panini
Ingrediënten
WALNOOT en PECORINO ROMANO PANINO
PIZZA PANINO
PANINO MET ZONNEBLOEM EN PIJNBOOMPITTEN
KRUIDENPANINO
Instructies
Challe
Challe
Ingrediënten
Deeg
Garnering
Instructies
Tarte tatin van abrikozen
Tarte tatin van abrikozen
Ingrediënten
Instructies
Tomaten kwarten
Semi gedroogde tomaten
Ingrediënten
Instructies
Dorade bakken op de huid
Het seizoen voor dorade loopt van maart tot en met september.
Dorade bakken op de huid
Ingrediënten
Instructies
Gesmoorde scheermessen met knoflook en granaatappel
Gesmoorde scheermessen met knoflook en granaatappel
Ingrediënten
Instructies
Gerookte paling, waterkers en Opperdoezer ronde
Gerookte paling, waterkers en Opperdoezer ronde
Ingrediënten
Waterkers coulis
Mierikswortelolie
Opperdoeser ronde
Mierikswortel-Yoghurt
Opmaak
Instructies
Waterkers coulis
Mierikswortelolie
Opperdoezer ronde
Mierikswortel-Yoghurt
Algemeen
Opmaak
Pommes soufflé