Verwarm de oven voor op 240 graden (hetelucht).
Snijd de paprika’s in vieren en verwijder de zaadlijsten. Vet een braadslede in met wat olijfolie. Leg de paprika met de schil naar boven in de braadslede.
Laat de paprika’s 10 minuten roosteren in de oven totdat de schillen zwart geblakerd zijn. Je kunt de schil heel gemakkelijk verwijderen als ze even afgekoeld zijn.
Pel en snipper de ui en hak de knoflook fijn. Verwijder de zaadjes uit de chilipeper en hak deze fijn.
Fruit dit aan in wat olijfolie.
Voeg de tomatenpuree toe en verhit kort.
Was de tomaten en snijd deze in stukken. Ontvel de paprika’s en snijd deze ook in stukken. Voeg dit bij de uien.
Voeg de bouillon toe en laat het mengsel ongeveer 15-20 minuten zacht koken.
Pureer de soep glad met een staafmixer.
Breng de geroosterde paprikasoep verder op smaak met wat peper en zout. Garneer de soep met de verse peterselie en een eetlepel crème fraiche.
Chips van doradehuid
Chips van doradehuid
Ingrediënten
Instructies
Lamszadel met paprikaterrine en kefta
Lamszadel met paprikaterrine en kefta
Ingrediënten
Vlees
Aardappel
Kefta
Paprikaterrine
Paprika coulis
Instructies
Lamsvlees
Korianderpesto
Kefta
Paprikaterrine
Paprikacoulis
Frituren van de kefta's
Bakken van het vlees
Opmaak
Vegan en gistvrij brood, boekweitbrood
Vegan en gistvrij brood, boekweitbrood
Ingrediënten
Instructies
Vegan quiche
Vegan quiche
Ingrediënten
Bodem
Vulling
Instructies
Bodem
Vulling
Quiche
Gluten- en gistvrij brood
Gluten- en gistvrij brood
Ingrediënten
Instructies
Pasta vongole
Pasta vongole
Ingrediënten
Instructies
Geroosterde paprikasoep
Geroosterde paprikasoep
Ingrediënten
Instructies
Kreeftenrisotto
Kreeftenrisotto
Ingrediënten
Kreeft
Risotto
Garnituur
Vinaigrette
Kreeftensaus
opmaak en kruiden
Kreeftenboter
Instructies
Kreeften
Kreeftensaus
Asperges en spinazie
Kreeftenboter
Parmezaanse krullen
Risotto
Opmaken
Kreeftenfond
Kreeftenfond
Ingrediënten
Kreeft
Kruiden
Instructies
Kreeftenboter
Kreeftenboter
Ingrediënten
Kreeft
Kruiden
Instructies