Chips van doradehuid

Porties 1 dorades

Ingrediënten
  

  • 1 stuks doradefilet

Instructies
 

  • Verwarm de oven voor tot 160°C. Bak de dorade 1 minuut op de huid. Haal dan uit de pan en haal de huid er voorzichtig af. Snijd het vel van de dorade in driehoekjes of in reepjes van 2 cm breed. Leg de stukjes doradehuid op een ovenplaat bedekt met bakpapier. Leg er een tweede blad bakpapier bovenop. Leg daarop een tweede ovenplaat, zodat de stukjes doradehuid worden platgedrukt. Laat ongeveer 30 minuten drogen in een oven van 160°C, tot wanneer de stukjes doradehuid plat en knapperig zijn.
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Let us know how it was!
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept