Snij de bananen in dunne reepjes.
Dompel een rijstvel in warm water (niet heet) en leg op een plat bord. Het duurt een minuut voor het vel zacht wordt. Leg ondertussen ongeveer een kwart van de banaan op het vel, net onder het midden.
Strooi er sesamzaadjes over en een beetje bruine suiker
Vouw het onderste deel van de rijstvel over de banaan en rol één slag door.
Vouw de buitenste delen van het vel naar binnen, als een envelop en rol alles op.
Verwerk de rest van de banaan, tot alle rolletjes klaar zijn.
Frituur de rolletjes in een ruime wok met bijvoorbeeld arachide-olie op 180 graden celcius, met 2-3 tegelijk, totdat ze krokant en beetje bruin zijn. Voorkom dat ze aan elkaar plakken tijdens het bakken.
Laat de rolletjes uitlekken op keukenpapier en serveer op een bordje met de kokoscreme
Gekarameliseerd varkensvlees
Gekarameliseerd varkensvlees
Ingrediënten
Instructies
Aubergine en paprikasalade
Aubergine en paprikasalade
Ingrediënten
Instructies
Gefrituurde bananen springrolls met kokosmelk
Gefrituurde bananen springrolls met kokosmelk
Ingrediënten
Instructies
Rolletjes
Kokoscreme
Grapefruit salade met gamba’s
Goi Buoi
Grapefruit salade met gamba's
Ingrediënten
Instructies
Pinda dipsaus
Pinda dipsaus
Ingrediënten
Instructies
Geroerbakte broccoli met knoflook
Geroerbakte broccoli met knoflook
Ingrediënten
Instructies
Vispakketje in bananenblad
Vispakketje in bananenblad
Ingrediënten
Instructies
Vietnamese springrolls
Vietnamese springrolls
Ingrediënten
Instructies
Abrikozen en amandeltaart
Abrikozen en amandeltaart
Ingrediënten
Deeg
Abrikozencompote
Amandel daquoise
Instructies
Deeg
Abrikozencompote
Amandel-daquoise
Decoratie
Waterkerssoep
Waterkerssoep
Ingrediënten
Instructies