Hazelnootpasta chocolade

Porties 1 pot 350 gram

Ingrediënten
  

  • 150 g hazelnoten gepeld en zonder vel
  • 25 g cacao
  • 25 g honing
  • 100 g pure chocola
  • 50 ml zonnebloem olie
  • 1 g zeezout

Instructies
 

  • Rooster de hazelnoten 10 minuten in de oven op 160ºC.
  • Maal de noten glad in een keukenmachine.
  • Verwarm de honing.
  • Voeg de honing en de cacao en de zonnebloem olie bij de hazelnoten en meng in de keukenmachine goed.
  • Smelt de chocolade au bain marie. Voeg de gesmolten chocola bij de noten en meng het geheel nog even door elkaar. Voeg dan het zeezout toe, meng nogmaals en doe dan de pasta in een pot.
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Let us know how it was!
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept