Cake: Verwarm de oven voor op 160ºC. Maak een beslag van de cake-ingrediënten. Vul hier 2 cakevormen mee. Bak ze in 30 tot 40 minuten gaar.
Chocolade feuilletinebodem: Smelt de chocolade voor de bodem au bain marie en meng er de andere ingrediënten door.
Chocolademousse: Maak een ganache van de eieren, gelatine en de gesmolten chocolade en meng dit door de hete room. Laat afkoelen.
Passievruchtengelei: Kook de passievruchtenjam. Zet het vuur uit als het kookt en voeg de gelatine toe. Roer goed tot het is opgelost. Laat afkoelen.
Chocoladespiegel: Smelt de chocolade au bain marie. Kook het water en de suiker met de room. Meng met de chocolade en voeg de gelatine eraan toe. Roer goed door en laat afkoelen.
Opmaak:
Bekleed een bakplaat met folie. Begin met een laag feuilletinebodem, dan een plak cake, de helft van de chocolademousse en weer een plak cake. Besmeer de bovenste plak cake met de passievruchtengelei en doe daar de chocolademousse op. Strijk glad. Laat de taart opstijven en portioneer daarna.
Dresseer het taartje mooi op een bord en geleer met de chocoladespiegel.
Garneer met mango-passievruchtensorbetijs, crème en gel van mango en passievrucht, verse stukjes mango en passievrucht en geroosterde hazelnoten.
Feuilletine
Feuilletine
Ingrediënten
Taartje van criollo chocolade met mango en passievrucht
Taartje van criollo chocolade met mango en passievrucht
Ingrediënten
Bodem
cake
Bodem
Chocolademousse
Passievruchtengelei
Chocolademousse
Passievruchtengelei
Cacaospiegel
Instructies
Rode uiencompote
Rode uiencompote
Ingrediënten
Instructies
Eendenborst met structuren van rode biet en rode uiencompote
Eendenborst met structuren van rode biet en rode uiencompote
Ingrediënten
Eendenborst
Bietenzoetzuur
Compote van gele biet
Rondjes van gele biet
Compote van rode biet
Zes
Compote van rode biet
Gel
Bietenzoetzuur
Meringue
Opmaak
Gel
Instructies
Eendenborst
Gel van rode en gele biet
Compote van rode biet
Rondjes van gele biet
Compote van gele biet
Bietenzoetzuur
Meringue
Opmaak
Aardappelkroketten
Aardappelkroketten
Ingrediënten
Instructies
Speculaasmousse
Speculaasmousse
Ingrediënten
Instructies
Groentebouillon van geroosterde groenten
Groentebouillon van geroosterde groenten
Ingrediënten
Instructies
Salade van Wortel en quinoa, wortelsap, radijzen en dragonmayonaise
Salade van Wortel en quinoa, wortelsap, radijzen en dragonmayonaise
Appel sorbetijs
Appel sorbetijs
Ingrediënten
Instructies
Noten vijgenbrood
Noten vijgenbrood