Verhit de olie in een pan en doe er de hele, ongepelde tomaaten, tijm, laurier, knoflook en peper in. Verhit alles 5-10 minuten op ca. 70 graden. Hoe rijper de tomaten, hoe korter de verhitting.
Laat ze in de pan afkoelen, doe ze in een pot of schaal en geit de olie erover. Dek af met plastic folie en zet weg in de koelkast tot gebruik.
De tomaten zijn in de olie, mits luchtdicht verpakt en in de koelkast, minstens 2 weken houdbaar. Voeg voor gebruik peper en zout toe.
Courgette ricotta taartjes met bietensaus
Courgette ricotta taartjes met bietensaus
Ingrediënten
buitenkant
Vulling
Bietensaus
Gefrituurde wortels
Instructies
Courgettebloemen tempura
Courgettebloemen tempura
Ingrediënten
Instructies
Geconfijte kerstomaatjes
Geconfijte kerstomaatjes
Ingrediënten
Instructies
Tomaatjestaart
Tomaatjestaart
Ingrediënten
Instructies
Bodem
Vulling
Chocolade coulants
Chocolade coulants
Ingrediënten
Instructies
Tarte tatin Bocuse
Tarte tatin Bocuse
Ingrediënten
Instructies
Madeleines Holtkamp
Madeleines Holtkamp
Ingrediënten
Instructies
Financiers met citroencrème en limoen
Financiers met citroencrème en limoen
Ingrediënten
Instructies
Deeg
Citroencrème
Bonbon rozemarijn
Bonbon rozemarijn
Ingrediënten
Instructies
Kaviaar van wijn
Kaviaar van wijn
Ingrediënten
Instructies