Bonbon kaneel

Gang Patisserie
Porties 24

Ingrediënten
  

  • 200 g Slagroom
  • 3 stuks Kaneelstokje
  • 1 snufje Zout
  • 100 g Chocolade puur. 53%
  • 400 g Chocolade, wit

Instructies
 

  • Breng de slagroom met de kaneelstokjes en het snufje zout tegen de kook aan. Laat het zachtjes 20 minuten intrekken. Haal dan van het vuur en verwijder de kaneelstokjes. Roer de chocolade beetje bij beetje door de warme slagroom tot het een homogene massa is. Verwarm het mengsel zo nodig even au bain marie. Laat tot kamertemperatuur afkoelen. Maak op vetvrij papier rondjes van witte chocolade. Vul een spuitzak met een spuitmond naar keuze met het mengsel en spuit vormen op de plakjes chocolade. Haal de bonbons door de getempereerde witte chocolade. Afwerken: meng het kaneelpoeder met de poedersuiker en strooi hiervan, met behulp van een klein zeefje, een beetje op iedere bonbon.
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Let us know how it was!
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept