Tip van de Thaise kokkin uit de winkel:
Kook eerst de laos, citroenblad en citroengras in water. Doe dan de bouillon erbij, de kokos erbij en daarna vissaus.
Bak de Tom Yum pasta met wat knoflook in een koeken pan, en doe daarna bij de soep.
Doe op het laatst pas de kip en champignons erbij. Ook een tomaat in stukjes erbij doen.
Snijd de kip in reepjes. Breng de bouillon aan de kook, met de kip. Voeg, als de kip bijna gaar is, de champigons, laos, kokosmelk, citroengras en de in vieren gescheurde citroenblaadjes toe en brneg aan de kook. Meng in een verwarmde soepterrine de platgeslagen rode pepers, vissaus en het citroensap. Giet de soep erbij en schep door elkaar. Voeg de olie toe en garneer met korianderblaadjes.
Appelstrudel
Appelstrudel
Ingrediënten
Strudeldeeg
Bewerking deeg
Strooisel
Vulling
Afwerking
Instructies
Souffle de ricotta
Souffle de ricotta
Ingrediënten
chocolate hearts
Basilicumzabaglione
Souffle
Basilicumzabaglione
Souffle
Pizzoccheri
Pizzoccheri
Ingrediënten
Deeg
Saus
Saus. Jonge Goudse kaas
Saus
Instructies
Wortelpuree
Wortelpuree
Ingrediënten
Instructies
Kwartels, gegrild
Kwartels, gegrild
Ingrediënten
Instructies
Courgettetorentjes
Courgettetorentjes
Ingrediënten
Instructies
Rode bieten carpaccio
Rode bieten carpaccio
Ingrediënten
Instructies
Provencaalse taart
Provencaalse taart
Ingrediënten
Instructies
Thom kha kai
Thom kha kai
Ingrediënten
Instructies
Chocoladepuddinkjes
Chocoladepuddinkjes
Ingrediënten
Instructies