Roquefortcream met gerookte eendenborst

Gang Amuse
Porties 15

Ingrediënten
  

  • 100 g Roquefort
  • 3 dl Room
  • 1 el Honing
  • 1 stuks Eendenborst
  • 5 Stengel Bleekselderij

Instructies
 

  • Verwarm de roquefort zachtjes in de room tot hij gesmolten is. Zeef. Schep er de honing door en laat afkoelen. Giet in de sifon en zet minstens 3 uur in de koelkast. Snijd de eendenborst in dunne plakjes en de bleekselderij in dunne staafjes. Leg de bleekselderij op ijs om knapperig te laten worden. Spuit de cream op een amuselepel en leg er een staafje bleekselderij en de eendenborst op.
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Let us know how it was!
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept