Breng de bouillon in een pan aan de kook. Doe de doperwten en munt erin en breng opnieuw aan de kook.
Kook 5-6 minuten met verse doperwten, 2 minuten met diepvries doperwten. Doe de saus in een blender, pureer hem glad en giet hem door een fijne zeef terug in de pan.
Verwarm de saus en roer de slagroom erdoor. Klop de boter door de saus en breng op smaak met zout en peper.
Doperwtensaus met munt
- 3 dl Groentebouillon
- 150 g Doperwten vers of diepvries
- 1 handvol Munt
- 4 el Slagroom
- 10 g Boter
Breng de bouillon in een pan aan de kook. Doe de doperwten en munt erin en breng opnieuw aan de kook.
Kook 5-6 minuten met verse doperwten, 2 minuten met diepvries doperwten. Doe de saus in een blender, pureer hem glad en giet hem door een fijne zeef terug in de pan.
Verwarm de saus en roer de slagroom erdoor. Klop de boter door de saus en breng op smaak met zout en peper.
Albondigas
Albondigas
Ingrediënten
Instructies
Frittata van broccoli
Frittata van broccoli
Ingrediënten
Instructies
Broccoli, geroosterd met chilipeper
Broccoli, geroosterd met chilipeper
Ingrediënten
Instructies
Kruimeltaart van rabarber en aardbei
Kruimeltaart van rabarber en aardbei
Ingrediënten
Instructies
Visbouillon
Visbouillon
Ingrediënten
Instructies
Sauce Americaine
Sauce Americaine
Ingrediënten
Instructies
Varkensbuik met salsa verde
Varkensbuik met salsa verde
Ingrediënten
Instructies
Doperwtensoep
Doperwtensoep
Ingrediënten
Instructies
Salsa verde met ansjovis
Plet de knoflook in een vijzel. Voeg de kruiden toe en de anjsovis en stamp alles tot een puree.
Doe de mosterd, augurk en kappertjes erbij en wrijf alles fijn.
Voeg de azijn toe en in een straaltje de olie en wrijf tot het een dik vloeibare saus is. Breng op smaak met zout en peper en dien op.
Salsa verde met ansjovis
Ingrediënten
Instructies
Doperwtensaus met munt
Breng de bouillon in een pan aan de kook. Doe de doperwten en munt erin en breng opnieuw aan de kook.
Kook 5-6 minuten met verse doperwten, 2 minuten met diepvries doperwten. Doe de saus in een blender, pureer hem glad en giet hem door een fijne zeef terug in de pan.
Verwarm de saus en roer de slagroom erdoor. Klop de boter door de saus en breng op smaak met zout en peper.
Doperwtensaus met munt
Ingrediënten
Instructies