Fris tussendoortje tussen eerste lichte hoofdgerecht en tweede zwaardere hoofdgerecht.
Serveertips: Het ijs 10 minuten voor het opdienen uit de vriezer halen Doe in ieder glas een bolletje van het ijs en vul het glas verder op met champagne. Direct opdienen!!
Chocolade ijs
Chocolade ijs
Ingrediënten
Instructies
Croissants
Croissants
Ingrediënten
Instructies
Chicorée caramelisée, gekarameliseerde witlof
Chicorée caramelisée
Ingrediënten
Instructies
Risotto aux épices
Risotto aux épices
Ingrediënten
Instructies
Voor het serveren
Crêpes
Crêpes
Ingrediënten
Instructies
Sauce au Sherry
Sauce au Sherry
Ingrediënten
Instructies
Sesamwafel
Sesamwafel
Ingrediënten
Instructies
Briochedeeg Pat
Briochedeeg Pat
Ingrediënten
Instructies
Spoom van lychees
Spoom van lychees
Ingrediënten
Instructies
Notities
Mousse au chocolat
Mousse au chocolat
Ingrediënten
Instructies