Romige griesmeelpudding

Bereidingstijd 1 minuut
Totale tijd 1 minuut
Porties 6

Ingrediënten
  

  • 2,5 dl Melk
  • 2,5 dl Slagroom geslagen room
  • 50 g Suiker
  • 40 g Griesmeel
  • 4 cl Cointreau
  • 1,5 blad Gelatine

zestes

  • 1 stuks Sinaasappel
  • 1 stuks Citroen
  • 1 snufje Zout

Instructies
 

  • De melk, suiker, cointreau en zestes aan de kook brengen, griesmeel toevoegen en het geheel 10 minuten laten garen; De gewelde gelantine aan de pap toevoegen en laten afkoelen; De room door de pudding spatelen en in vormpjes gieten; De griesmeelpudding in een koeling op laten stijven en op een bord storten.
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Let us know how it was!
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept