Breng de helft van de room met de suiker, het vanillestokje en de citroen bijna aan de kook,- haal van het vuur af en laat 15 minuten staan
Laat intussen de gelatine weken in wat koud water
Verwijder het vanillestokje en de citroenschil uit de pan met de room en roer er de rum en de gelatine door tot de gelatine geheel opgelost is
Giet het geheel over in een grote kom en laat het afkoelen over een iced water of laat in een koele plek op stijven met af en toe roeren
Olie de ramequins of kleine koffiekopjes in
Verhit in een pan met dikke bodem de resterende suiker met het water tot een caramel voeg het citroensap toe en zet het vuur dan laag, zodat de stroop wat dunner kan worden
Haal de pan van het vuur en verdeel de caramel meteen over de ingevette ramequins en laat afkoelen
Sla de rest van de room stijf met de rest van de suiker en spatel dit voorzichtig door het afgekoelde roommengsel
Verdeel dit over de ramequins en laat ze ten minste 12 uurvoor het serveren in de koelkast opstijven.
Haal de ramequins uit de koelkast, stort de inhoud op de borden en serveer meteen met bosvruchten of aardbeien .
N.B. Indien er geen tijd is om de pannacotta te laten staan, maak een aparte caramelsaus en serveer deze erbij, omdat de saus in de ramequins nog stijf zal zijn.
Bechamelsaus
Bechamelsaus
Ingrediënten
Instructies
Panna cotta
Panna cotta
Ingrediënten
pudding
caramel
pudding
Instructies
Pompoensoep met citroen en peterselie olie
Pompoensoep met citroen en peterselie olie
Ingrediënten
Instructies
Gremolata olie
Gremolata olie
Ingrediënten
Instructies
Besan Laddu
Besan Laddu
Ingrediënten
Instructies
Citroentaart
Citroentaart
Ingrediënten
deeg
vullling
garnering
Instructies
Chocoladetaart
Chocoladetaart
Ingrediënten
Cake
glazuur
Instructies
Cake
Glazuur
Mosselen Mascarpone saus
Mussels Mascarpone sauce
Ingrediënten
Instructies
Walnotentaart met dadels
Walnotentaart met dadels
Ingrediënten
vulling
deeg
vulling
Instructies
Runderhaas met geroosterde balsamico-uien
Runderhaas met geroosterde balsamico-uien
Ingrediënten
Instructies