Using a vegetable peeler, remove wide strips of zest from the oranges. Place the strips on a cutting board, and thinly slice lengthwise to form matchstick-size pieces. Place the zest strips in a small saucepan with the granulated sugar and water, and stir to combine. Place the pan over medium-high heat, and bring to a boil, stirring until the sugar dissolves. As soon as the syrup comes to a full boil, remove the pan from the heat, pour the syrup and zest into a glass jar, and cover with the lid. Let the syrup and zest cool to room temperature, then refrigerate overnight. The zest will keep in the refrigerator for up to one month (or up to one year if unopened).
Pompoen risotto dessert
Pompoen risotto dessert
Ingrediënten
PUMPKIN PURÉE
Risotto
Candied orange peel
Instructies
pumpkin purée.
Risotto.
Candied orange peel
Candied Orange Purée
Chocolate-orange variation.
Tomaat burrata met groene tomaten
Tomaat burrata met groene tomaten
Ingrediënten
tomatentartaar
burrata creme
sandwichbrood cirkels
Bereiding van tomatenwater
Instructies
Tomatentartaar
Burrata-mousse
De broden voorbereiden
Tomatensap
Opmaak
Clafoutis kersen
Clafoutis kersen
Ingrediënten
Instructies
Beslag
Kersen
Wijntip
Parade van citrusvruchten
Parade van citrusvruchten
Ingrediënten
Romige yuzucrème
Citrus supremes
Citrus jam
Koek
yuzu topping
Fondant
Instructies
Romige yuzucrème
Citrus supremes
Gekonfijte citrus
Citrus marmelade
Koek
Afwerking
Yuzu topping
Fondant, voor de koek
Millefeuille krab-tomaat
Millefeuille krab-tomaat
Ingrediënten
Instructies
Tomaten voorbereiding
Krab
Sla
Tomatencoulis
Service
Abrikozen kokostaart
Abrikozen kokostaart
Ingrediënten
Abrikozenjam
Kokoskoek
Abrikozenmarmelade
Kokosmousse
Decor en montage
Instructies
Abrikozenjam
Kokoskoek
Abrikozenmarmelade
Kokosmousse
Decor en montage
Test recept
Test recept
Ingrediënten
Instructies
Tomaten sorbetijs
Tomaten sorbetijs
Ingrediënten
Instructies
Tomatensaus basis ingekookt
Tomatensaus basis ingekookt
Ingrediënten
Instructies
Hazelnootpasta chocolade
Hazelnootpasta chocolade
Ingrediënten
Instructies