Maak van het water en het meel een glad beslag. Het moet vrij dun zijn om een mooi dun krokant laagje te laten ontstaan.
Verhit de frituur tot 180°C. Haal de inktvisringen door het beslag en laat rustig in de olie zakken. Beweeg meteen de ringen, anders blijven ze op de bodem van de pan plakken.
Haal ze uit de olie als ze bruin worden. Leg ze dan op een papiertje om uit te lekken, bestrooi met zout en peper en serveer warm.
Calamaris
Voorbereidingstijd 10 minuten min
Bereidingstijd 10 minuten min
Totale tijd 20 minuten min
- 200 g inktvisringen
- 0,5 l water
- 100 g Kikkererwtenmeel
- 1 l Frituurolie
Roella
Roella
Calamaris
Maak van het water en het meel een glad beslag. Het moet vrij dun zijn om een mooi dun krokant laagje te laten ontstaan.
Verhit de frituur tot 180°C. Haal de inktvisringen door het beslag en laat rustig in de olie zakken. Beweeg meteen de ringen, anders blijven ze op de bodem van de pan plakken.
Haal ze uit de olie als ze bruin worden. Leg ze dan op een papiertje om uit te lekken, bestrooi met zout en peper en serveer warm.
Calamaris
Ingrediënten
Uien bouillon Crenn
Uien bouillon Crenn
Ingrediënten
Cheese gnocchi
Cheese gnocchi
Ingrediënten
Chorizospiesjes
Chorizospiesjes
Ingrediënten
Instructies
Watermeloen met kaas en olijven
Watermeloen met kaas en olijven
Ingrediënten
Instructies
Aardbei met mascarpone en ricotta
Aardbei met mascarpone en ricotta
Ingrediënten
Instructies
Gevulde paddenstoelen
Gevulde champignons
Ingrediënten
Champignons
Vulling
Instructies
Champignons
Vulling
Afmaken
Rolletje courgette met roomkaas en bieslook
Rolletje courgette met roomkaas en bieslook
Ingrediënten
Instructies
Courgette
Afmaken
Excellent endive stew
Excellent endive stew
Ingrediënten