Pasta ricotta met gedroogde tomaat

Gang Amuse
Porties 14

Ingrediënten
  

Pasta

  • 100 g Rigatoni

Vulling

  • 125 g Ricotta

Garnering

  • 14 stuks Tomaat. gedroogd

Vulling

  • 3 tl Tomaat. gedroogd
  • 1 cl Olijfolie
  • 1 tl Oregano

Instructies
 

  • Meng de gedroogde tomaten met 1 tl oregano. Giet er al roerende geleidelijk een dun straaltje olijfolie bij tot je een dikke puree hebt. Maak op smaak. Kook de rigatoni al dente, laat schrikken onder de koude kraan en giet er wat olijfolie over. Snijd de rigatonie in 2-en. Meng de ricotta en 3 theelepels gepureerde tomaat. Spuit deze vulling met een spuitzak in de halve buisjes rigatoni. Schep een beetje gepureerde, zongedroogde tomaat op elke lepel. Zet er een buisje rigatoni op en garneer met een stukje zongedroogde tomaat.
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Let us know how it was!
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept