Voor het pocheren van fruit is een lichte siroop nodig. De suiker in de pan doen, het water erbij doen en rustig verwarmen tot de suiker is opgelost. Even laten koken en dan afkoelen tot gebruik.
Suikersiroop voor het pocheren van fruit
- 250 ml suiker
- 500 ml water
Kouign Anann
Kouing Anann
Ingrediënten
Instructies
Suikersiroop voor het pocheren van fruit
Voor het pocheren van fruit is een lichte siroop nodig. De suiker in de pan doen, het water erbij doen en rustig verwarmen tot de suiker is opgelost. Even laten koken en dan afkoelen tot gebruik.
Suikersiroop voor het pocheren van fruit
Ingrediënten
Instructies
Gekruide peren
Gekruide peren
Ingrediënten
dacquiosedeeg
ganache
saus
Peren
Instructies
Vijgencompote
Vijgencompote
Ingrediënten
Instructies
Peren-cranberryplaatkoek
Peren-cranberryplaatkoek
Ingrediënten
Instructies
Sformatino mediterrano
Sformatino mediterrano
Ingrediënten
Buitenkant
Vulling
Bietensaus
Gefrituurde wortels
Instructies
Buitenkant
Vulling
Gefrituurde wortels
Bietensaus
Afmaken
Quiche di cipolla
Quiche di cipolla
Ingrediënten
Instructies
Parfait
Parfait
Ingrediënten
Instructies
Roquefortcream met gerookte eendenborst
Roquefortcream met gerookte eendenborst
Ingrediënten
Instructies
Zomerse fruittaart
Zomerse fruittaart
Ingrediënten
Instructies