Los de gelatine op in warm water.
Maak van de aarbeien een puree, met de staafmixer of in een keukenmachine. Voeg eventueel wat suiker toe.
Verwarm de puree een beetje en meng de opgeloste gelatine erdoor.
Laat afkoelen.
Klop de slagroom tot slappe pieken. Meng hiervan eerst een paar eetlepels door de vruchtenpuree en daarna de rest luchtig er doorheen scheppen.
Laat koud worden.
Aardbeienmousse
- 400 g Aardbeien
- 15 g Gelatine
- 50 g Suiker
Los de gelatine op in warm water.
Maak van de aarbeien een puree, met de staafmixer of in een keukenmachine. Voeg eventueel wat suiker toe.
Verwarm de puree een beetje en meng de opgeloste gelatine erdoor.
Laat afkoelen.
Klop de slagroom tot slappe pieken. Meng hiervan eerst een paar eetlepels door de vruchtenpuree en daarna de rest luchtig er doorheen scheppen.
Laat koud worden.
Goudse moppen
Goudse moppen
Ingrediënten
Instructies
Gnocci di patate
Gnocci di patate
Ingrediënten
Instructies
Thaise vissoep
Thaise vissoep
Ingrediënten
Instructies
Rode zomerse salade
Rode zomerse salade
Ingrediënten
Instructies
Brood volkoren grote hoeveelheid
Brood volkoren grote hoeveelheid
Ingrediënten
Instructies
Aardbeiendessert met witte chocola
Aardbeiendessert met witte chocola
Ingrediënten
garnering
Instructies
Het samenstellen van de compositie
Aarbeiengelei
Aarbeiengelei
Ingrediënten
Instructies
Honingkoekjes
Honingkoekjes
Ingrediënten
Instructies
Aardbeienmousse
Los de gelatine op in warm water.
Maak van de aarbeien een puree, met de staafmixer of in een keukenmachine. Voeg eventueel wat suiker toe.
Verwarm de puree een beetje en meng de opgeloste gelatine erdoor.
Laat afkoelen.
Klop de slagroom tot slappe pieken. Meng hiervan eerst een paar eetlepels door de vruchtenpuree en daarna de rest luchtig er doorheen scheppen.
Laat koud worden.
Aardbeienmousse
Ingrediënten
Instructies
Aardbeienijs
Aardbeienijs
Ingrediënten
Instructies