Doe alle sappen met de ijsblokjes in de shaker en schut het ongeveer 15 seconden door elkaar. Giet de inhoud van de shaker door een zeef in de glazen op 3 ijsblokjes.Vul verder aan met gingerale en mineraalwater.
Orange splash
- 6 cl Sinaasappelsap
- 2 cl Gingerale
- 2 cl Citroensap
- 7 stuks Ijsblokjes
Orange splash
Doe alle sappen met de ijsblokjes in de shaker en schut het ongeveer 15 seconden door elkaar. Giet de inhoud van de shaker door een zeef in de glazen op 3 ijsblokjes.Vul verder aan met gingerale en mineraalwater.
Orange splash
Ingrediënten
Instructies
Speltbrood
Speltbrood
Ingrediënten
Instructies
Nuoc Cham
Nuoc Cham
Ingrediënten
Instructies
Vietnamese springroll
Vietnamese springroll
Ingrediënten
Instructies
Gamba’s
Gamba's
Ingrediënten
Instructies
Courgetterolletjes met ricotta
Courgetterolletjes met ricotta
Ingrediënten
Instructies
Eendenlever ballotine
Eendenlever ballotine
Ingrediënten
Pastinaakpuree
Pastinaakpuree
Ingrediënten
Instructies
Spaghetti Bolognese
Spaghetti Bolognese
Ingrediënten
Basissaus
Tomatencompote
Spaghetti
Basissaus
Spaghetti
Basissaus
Instructies
Basissaus
Tomaten compote
Koken van de spaghetti
Makreeltartaar met geitenkaas, komkommer, munt.
Makreeltartaar met geitenkaas, komkommer, munt.
Ingrediënten
Makreel
Geitenkaas gelei
Zwarte knoflook shots
Mierikswortelschuim
Komkommer muntsap
Overig
Instructies
Makreel
Geitenkaasgelei
Zwarte knoflookshots
Mierikswortelschuim
Komkommer munt sap
Quinoa salade
Serveren