Borsjt

Gang Soepen
Porties 6

Ingrediënten
  

  • 6 stuks Bieten
  • 1 stuks Knolselderij
  • 2 stuks Wortelen
  • 1 stuks Ui
  • 3 teentje Knoflook
  • 0,25 stuks Groene kool
  • 2 l Bouillion
  • 100 g Zure room

Instructies
 

  • Bieten, selderijknol, wortel en ui in blokjes snijden en met fijngesneden knoflook in de olie aanbakken. Water (circa 2 liter) en bouillonblokken erbij, laten koken tot de groenten zacht zijn (20 minuten) Alles in de blender pureren. Kool in fijne reepjes snijden en 5 a 10 minuten meekoken in de gepureerde soep. Peper (en zout) erbij. Geraspte biet-azijn-(suiker)- mengsel goed uitknijpen en sap bij de soep doen. Serveren met schepje zure room
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Let us know how it was!
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept