Schil de aardappel en doe deze in een pan met koud, gezouten water. Breng aan de kook en kook de aardappel in 10 tot 15 minuten gaar. Giet af, laat iets afkoelen en snijd in blokjes van ½ x ½ centimeter.
Snijd de wortel in blokjes zo groot als doperwten. Verhit 1 tot 2 eetlepels zonnebloemolie in een koekenpan op hoog vuur. Bak de wortelblokjes hierin 5-10 seconden aan, voeg 2 eetlepels water toe en laat 20-30 seconden garen met deksel op de pan.
Doe de wortels samen met de ontdooide doperwten, de aardappels en het vlees in een kom. Maak aan met de mayonaise tot je een smeuïge, vaste consistentie hebt die met een steker in de vorm blijft staan. Breng op smaak met zout en peper.
Verdeel de huzarensalade over vier borden, gebruik hierbij een ronde steker om mooie vormpjes te maken. Leg de eierhelften met de bolle kant omhoog op de huzarensalade. Maak af met wat paprikapoeder. Leg de kleine slablaadjes eromheen, samen met de cornichons en zilveruitjes.
Hummus
Hummus
Ingrediënten
Instructies
Bonbon Sereh
Bonbon Sereh
Ingrediënten
Instructies
Huzarensalade, mini
Huzarensalade, mini
Ingrediënten
Rundvlees
Salade
Instructies
Rundvlees
Salade
Limoenkusjes
Limoenkusjes
Instructies
Bodem
Limoencrème
Tempereren
Afwerking
Bojito
Bojito
Ingrediënten
Instructies
Groentesap groen
Groentesap groen
Ingrediënten
Instructies
Hertenrug sousvide
Hertenrug sousvide
Ingrediënten
Instructies
Bietensalade met honingdressing en pompoen
Bietensalade met honingdressing en pompoen
Ingrediënten
Instructies
ricottataart
ricottataart
Ingrediënten
Instructies
Sauzijcenbroodjes
Sauzijcenbroodjes
Ingrediënten
Instructies