Mosterdijs

Porties 8

Ingrediënten
  

  • 3,6 dl Melk, vol
  • 140 g Rietsuiker
  • 8,4 dl Slagroom
  • 35 g Melkpoeder
  • 120 g Mosterd, zaanse
  • 10 g Mosterd, engels

Instructies
 

  • Verwarm de melk, suiker, slagroom en melkpoeder op matig vuur en klop het geheel tot het melkpoeder volledig is opgelost. Haal de pan van het vuur en schenk het mengsel in een kom. Laat de kom op een grotere kom met ijskoud water afkoelen. Voeg dan de 2 soorten mosterd toe en klop het geheel goed door.Schenk het mengsel in de ijsmachine terwijl de platte menghaak draait. Zet het ijs in de vriezer en haal het er 20 minuten voor gebruik uit.
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Let us know how it was!
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept