Snel bladerdeeg

Gang Patisserie
Keuken Frans
Porties 500 gram

Ingrediënten
  

  • 200 g bloem
  • 240 g boter in blokjes
  • 4 el suiker
  • 2 el zout
  • 90 ml water

Instructies
 

  • Doe de bloem, blokjes boter, suiker en zout in een kom. Kneed met de hand de boter door de bloem, het deeg moet de textuur van grove crumble krijgen. Voeg dan het water toe en kneed met de handen tot het deeg zich heeft gevormd en alle ingrediënten goed gemengd zijn. Wikkel het deeg in plastic folie en laat 30 minuten rusten in de koeling.
  • Het deeg is nu klaar voor verdere verwerking.
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Let us know how it was!
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept