Doe alle sappen met de ijsblokjes in de shaker en schut het ongeveer 15 seconden door elkaar. Giet de inhoud van de shaker door een zeef in de glazen op 3 ijsblokjes.Vul verder aan met gingerale en mineraalwater.
Orange splash
- 6 cl Sinaasappelsap
- 2 cl Gingerale
- 2 cl Citroensap
- 7 stuks Ijsblokjes
Vegetarische stoofpot
Vegetarische stoofpot
Ingrediënten
Instructies
Orange splash
Doe alle sappen met de ijsblokjes in de shaker en schut het ongeveer 15 seconden door elkaar. Giet de inhoud van de shaker door een zeef in de glazen op 3 ijsblokjes.Vul verder aan met gingerale en mineraalwater.
Orange splash
Ingrediënten
Instructies
Speltbrood
Speltbrood
Ingrediënten
Instructies
Nuoc Cham
Nuoc Cham
Ingrediënten
Instructies
Vietnamese springroll
Vietnamese springroll
Ingrediënten
Instructies
Gamba’s
Gamba's
Ingrediënten
Instructies
Courgetterolletjes met ricotta
Courgetterolletjes met ricotta
Ingrediënten
Instructies
Eendenlever ballotine
Eendenlever ballotine
Ingrediënten
Pastinaakpuree
Pastinaakpuree
Ingrediënten
Instructies
Spaghetti Bolognese
Spaghetti Bolognese
Ingrediënten
Basissaus
Tomatencompote
Spaghetti
Basissaus
Spaghetti
Basissaus
Instructies
Basissaus
Tomaten compote
Koken van de spaghetti