Gemarineerde vijgen met walnoten

Gang Bijgerecht
Porties 10

Ingrediënten
  

  • 400 g Vijgen
  • 2 el Olijfolie
  • 2 el Walnotenolie
  • 2 el Frambozenazijn
  • 1 stuks Citroensap
  • 1 teentje Knoflook
  • 1 el Sojasaus
  • 1 el Dragon
  • Zeezout
  • Peper
  • Oostindische Kersenbloem
  • 75 g Walnoten gebroken

Instructies
 

  • Snijd de vijgen in vieren. Maak een dressing van de olijf- en walnotenolie, azijn, citroen, knoflook, sojasaus, dragon, zout en peper. Laat de vijgen drie tot vier uur in deze marinade liggen. Meng de vijgen en de walnoten vlak voor het opdienen. Garneer met de bloemen.
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Let us know how it was!
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept