Maak de crostini door stokbrood in plakjes te snijden, met olie te bestrijken en met wat kruiden te bestrooien. Zet dan in de oven op 175 graden tot ze mooi goudbruin en knapperig zijn.
Snijd de pomodori doormidden en haal het sap met de pitjes eruit. Besprenkel met olijfolie, knoflook en kruiden en zet ze in de oven op 150 graden, ongeveer 2 uur. Hou goed in de gaten, ze mogen niet verbranden. Als ze voldoende gedroogd zijn, eruit halen. Ook al is dat eerder dan 2 uur. Laat afkoelen.
Beleg elke crostini met een halve gedroogde tomaat. Bestrooi met grofgemalen zeezout en peper.
crostini met gedroogde tomaten
- 1 stuks Stokbrood
- 5 cl Olijfolie
- 10 takje Tijm
- 5 takje Rozemarijn
- 10 stuks Pomodori tomaten
- 2 teentje Knoflook
- Zout
- Peper
Maak de crostini door stokbrood in plakjes te snijden, met olie te bestrijken en met wat kruiden te bestrooien. Zet dan in de oven op 175 graden tot ze mooi goudbruin en knapperig zijn.
Snijd de pomodori doormidden en haal het sap met de pitjes eruit. Besprenkel met olijfolie, knoflook en kruiden en zet ze in de oven op 150 graden, ongeveer 2 uur. Hou goed in de gaten, ze mogen niet verbranden. Als ze voldoende gedroogd zijn, eruit halen. Ook al is dat eerder dan 2 uur. Laat afkoelen.
Beleg elke crostini met een halve gedroogde tomaat. Bestrooi met grofgemalen zeezout en peper.
Boerenkool met aardpeer
Boerenkool met aardpeer
Ingrediënten
Instructies
Zuurkoolsoep
Zuurkoolsoep
Ingrediënten
Instructies
Soep
Spekschuim
Presentatie
Sushi met crabsticks en avocado
Sushi met crabsticks en avocado
Ingrediënten
Instructies
Sushi met mozzarella en basilicum
Sushi met mozzarella en basilicum
Ingrediënten
Instructies
crostini met gedroogde tomaten
Maak de crostini door stokbrood in plakjes te snijden, met olie te bestrijken en met wat kruiden te bestrooien. Zet dan in de oven op 175 graden tot ze mooi goudbruin en knapperig zijn.
Snijd de pomodori doormidden en haal het sap met de pitjes eruit. Besprenkel met olijfolie, knoflook en kruiden en zet ze in de oven op 150 graden, ongeveer 2 uur. Hou goed in de gaten, ze mogen niet verbranden. Als ze voldoende gedroogd zijn, eruit halen. Ook al is dat eerder dan 2 uur. Laat afkoelen.
Beleg elke crostini met een halve gedroogde tomaat. Bestrooi met grofgemalen zeezout en peper.
crostini met gedroogde tomaten
Ingrediënten
Instructies
knolselderij met appel
knolselderij met appel
Ingrediënten
Instructies
Mandarijenroom
Mandarijenroom
Ingrediënten
Instructies
Pompoensoep met mandarijenenroom en lavas
Pompoensoep met mandarijenenroom en lavas
Ingrediënten
Instructies
Knolsederijlasagne met foelie en appel
Knolsederijlasagne met foelie en appel
Ingrediënten
Instructies
Pasta met groenten
Pasta met groenten
Ingrediënten
Instructies