Fris tussendoortje tussen eerste lichte hoofdgerecht en tweede zwaardere hoofdgerecht.
Serveertips: Het ijs 10 minuten voor het opdienen uit de vriezer halen Doe in ieder glas een bolletje van het ijs en vul het glas verder op met champagne. Direct opdienen!!
Sauce au Sherry
Sauce au Sherry
Ingrediënten
Instructies
Sesamwafel
Sesamwafel
Ingrediënten
Instructies
Briochedeeg Pat
Briochedeeg Pat
Ingrediënten
Instructies
Spoom van lychees
Spoom van lychees
Ingrediënten
Instructies
Notities
Mousse au chocolat
Mousse au chocolat
Ingrediënten
Instructies
Sla
Sla
Ingrediënten
Panir
Panir
Ingrediënten
Panirballetjes
Instructies
Kikkererwten met zongedroogde tomaten, koriander
Kikkererwten met zongedroogde tomaten, koriander
Ingrediënten
Instructies
Wortelsoep met gember en sinasappel
Wortelsoep met gember en sinasappel
Ingrediënten
Instructies
Tabouleh
Tabouleh
Ingrediënten
Instructies