Verwarm de oven voor op 260 graden.
Was de groenten. Halveer de krielaardappeltjes en de champignons. Snijd de uien in dunne schijven, de paprika’s, courgette en aubergines in repen. Meng alles in een grote schaal.
Mix olie, azijn, knoflook, ahornsiroop, wijn, teriyaki, kruiden, djeroekblaadjes (of geraspte sinaasappelschil), peper en zout en giet dit over de groenten. Goed door elkaar scheppen, en nog eens, zodat alle groenten glanzen en glimmen. Verdeel over twee vuurvaste ovenschalen en zet in de oven. Regelmatig controleren en husselen, opdat de groenten niet verbranden. Voordat alles uitdroogt (na 40 tot 50 minuten), afdekken met deksel of aluminiumfolie en nog eens 5 tot 10 min. nabakken.
Kan op kamertemperatuur geserveerd worden.
Linzen met panchetta
Linzen met panchetta
Ingrediënten
Instructies
Linzen met knolselderij
Linzen met knolselderij
Ingrediënten
Instructies
Aardappelkoek met gegratineerde portobello
Aardappelkoek met gegratineerde portobello
Ingrediënten
Instructies
Parfait van peren met frambozen-truffels
Parfait van peren met frambozen-truffels
Ingrediënten
Parfait
Truffels
Instructies
Opmaak van de borden
Geroosterde gemengde groenten
Geroosterde gemengde groenten
Ingrediënten
Instructies
Gratin Dauphinois
Gratin Dauphinois
Ingrediënten
Instructies
Meloen met garnalen
Meloen met garnalen
Ingrediënten
Instructies
Focaccia met rozemarijn
Focaccia met rozemarijn
Ingrediënten
Instructies
Spaghetti met Italiaanse tomatensaus
Spaghetti met Italiaanse tomatensaus
Ingrediënten
Instructies
courgettesoep
courgettesoep
Ingrediënten
Instructies