Walnotentaart met dadels

Bereidingstijd 1 minuut
Totale tijd 1 minuut
Porties 8

Ingrediënten
  

vulling

  • 3 el Boter gesmolten en afgekoeld
  • 150 g Basterdsuiker lichtbruine
  • 3 stuks Eieren
  • 6 el Cointreau
  • 1 tl Vanille essence
  • 150 g Walnoten geroosterd in de oven

deeg

  • 350 g Bloem
  • 80 g Suiker
  • 175 g Boter in blokjes
  • 1 stuks Eieren

vulling

  • 125 g Dadels vulling; ontpit en kleine stukjes

Instructies
 

  • Deeg:van ingrediënten deeg maken. In de oven rooster verwarmen op 180°C, op de richel van boven. Deeg na het kneden even in de koelkast leggen. Vulling: Meng alle ingrediënten en giet over de taart bodem. 50 min in de oven laten bakken.
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Let us know how it was!
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept