Walnotentaart met dadels
Ingrediënten
vulling
- 3 el Boter gesmolten en afgekoeld
- 150 g Basterdsuiker lichtbruine
- 3 stuks Eieren
- 6 el Cointreau
- 1 tl Vanille essence
- 150 g Walnoten geroosterd in de oven
deeg
- 350 g Bloem
- 80 g Suiker
- 175 g Boter in blokjes
- 1 stuks Eieren
vulling
- 125 g Dadels vulling; ontpit en kleine stukjes
Instructies
- Deeg:van ingrediënten deeg maken. In de oven rooster verwarmen op 180°C, op de richel van boven. Deeg na het kneden even in de koelkast leggen. Vulling: Meng alle ingrediënten en giet over de taart bodem. 50 min in de oven laten bakken.
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Let us know how it was!
Plaats een Reactie
Meepraten?Draag gerust bij!