De champagne met de daaronderstaande ingredienten vermengen en blenderen met de staafmixer tot dit een gebonden dressing is. Op smaak maken met peper en zout en wat poedersuiker.
De veldzuring en de klaver aanmaken met de champagnedressing.
Dressing voor vijgen met geitenkaas
- 2 dl Champagne
- 1 stuks Eidooier
- 0,5 dl Azijn, witte wijn
- 1 dl Zonnebloemolie
- 1 scheut Olijfolie
- 30 g Sjalotje
- 1 snufje Peper
- 1 snufje Zout
- 50 g Klaverblad
- 100 g Veldzuring
Groentebitterballen
Groentebitterballen
Ingrediënten
Instructies
Specerijen van de VOC
Specerijen van de VOC
Ingrediënten
Instructies
Sate van geroosterde zuurkooldadel
Sate van geroosterde zuurkooldadel
Ingrediënten
Instructies
Taartje met verse roomkaas, rode biet en truffel
Taartje met verse roomkaas, rode biet en truffel
Ingrediënten
Instructies
Gebrande vanillevla met boerenjongens
Gebrande vanillevla met boerenjongens
Ingrediënten
Instructies
Peren-notentaart
Peren-notentaart
Ingrediënten
Instructies
Zandtaartdeeg zoet
Zandtaartdeeg zoet
Ingrediënten
Instructies
Dressing voor vijgen met geitenkaas
De champagne met de daaronderstaande ingredienten vermengen en blenderen met de staafmixer tot dit een gebonden dressing is. Op smaak maken met peper en zout en wat poedersuiker.
De veldzuring en de klaver aanmaken met de champagnedressing.
Dressing voor vijgen met geitenkaas
Ingrediënten
Instructies
Kaneelijs
Kaneelijs
Ingrediënten
Instructies
Aardbeienflan
Aardbeienflan
Ingrediënten
Instructies