De champagne met de daaronderstaande ingredienten vermengen en blenderen met de staafmixer tot dit een gebonden dressing is. Op smaak maken met peper en zout en wat poedersuiker.
De veldzuring en de klaver aanmaken met de champagnedressing.
Dressing voor vijgen met geitenkaas
- 2 dl Champagne
- 1 stuks Eidooier
- 0,5 dl Azijn, witte wijn
- 1 dl Zonnebloemolie
- 1 scheut Olijfolie
- 30 g Sjalotje
- 1 snufje Peper
- 1 snufje Zout
- 50 g Klaverblad
- 100 g Veldzuring
Peren-notentaart
Peren-notentaart
Ingrediënten
Instructies
Zandtaartdeeg zoet
Zandtaartdeeg zoet
Ingrediënten
Instructies
Dressing voor vijgen met geitenkaas
De champagne met de daaronderstaande ingredienten vermengen en blenderen met de staafmixer tot dit een gebonden dressing is. Op smaak maken met peper en zout en wat poedersuiker.
De veldzuring en de klaver aanmaken met de champagnedressing.
Dressing voor vijgen met geitenkaas
Ingrediënten
Instructies
Kaneelijs
Kaneelijs
Ingrediënten
Instructies
Aardbeienflan
Aardbeienflan
Ingrediënten
Instructies
aardbeienkwarktaart
aardbeienkwarktaart
Ingrediënten
Instructies
Romige chocoladesaus
Romige chocoladesaus
Ingrediënten
Instructies
Walnotentaart
Walnotentaart
Ingrediënten
Instructies
Pompoensoep
Pompoensoep
Ingrediënten
Instructies
Boeuf Bourguignon 1
Boeuf Bourguignon 1
Ingrediënten
Instructies