Vijg met balsamico azijn en parmezaanse kaas

Bereidingstijd 10 min
Totale tijd 10 min
Gang Voorgerecht
Porties 4

Ingrediënten
  

  • 100 g Waterkers
  • 2 el Kippenbouillon
  • 2 el Olijfolie
  • 0,5 el Azijn, rode wijn
  • 4 stuks Vijgen
  • 25 g Parmesaanse kaas

Instructies
 

  • maak de dressing met olijfolie, kippenbouiilon, rode wijnazijn en peper en zout. Meng dit met de waterkers en leg in het midden van een bord. Snijd de vijgen doormidden en leg mooi op de waterkers. Sprenkel een paar druppels balsamico over de vijgen. Schaaf wat parmezaanse kaas over de vijgen en serveer.
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Let us know how it was!
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept