Pikant gefrituurde visjes

Gang Bijgerecht
Porties 4

Ingrediënten
  

  • 50 g Bloem
  • 14 tl Cayennepeper
  • 250 g Spiering
  • Olie
  • 1 stuks Limoen

Instructies
 

  • Zeef de bloem en cayennepeper in een diepe kom of grote, ondiepe schaal. Voeg flink wat zout en zwarte peper toe. Wentel de visjes in de bloem en schud het teveel aan bloem af. Leg de gepaneerde visjes op een bord. Giet een 5 cm laag olie in een sauteerpan. Verhit de olie tot hij zeer heet is. Voeg een aantal visjes toe en frituur ze in 2-3 minuten goudbruin. Schep ze met een schuimspaan uit de pan en laat uitlekken op keukenpapier. Doe dit verder net zo met de rest van de visjes. Schep de visjes op een groot bord, strooi er zout over en serveer meteen met partjes limoen.
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Let us know how it was!
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Rating recept