Smelt de chocolade tot 35 graden. Klop de room lobbig. Sla het eiwit stijf en meng er de chocolade luchtig door. Spatel er voorzichtig de lobbige room door en laat de mousse opstijven in de koelkast.
Mousse van pure chocolade
- 200 g Chocolade
- 3 dl Room
- 1,5 stuks Eiwit
Tarte tatin klein
Tarte tatin klein
Ingrediënten
Deeg
Vulling
Karamel
Instructies
Deeg
Karamel en appels
Afbakken
Tia Mariasabayon
Tia Mariasabayon
Ingrediënten
Instructies
Ravioli van pompoen en salie
Ravioli van pompoen en salie
Ingrediënten
Pompoen uit de oven
Pompoen uit de oven
Ingrediënten
Instructies
Hazelnootnoga
Hazelnootnoga
Ingrediënten
Instructies
Chocoladekapsel
Chocoladekapsel
Ingrediënten
Instructies
Chocoladetuille
Chocoladetuille
Ingrediënten
Instructies
Delices van chocolade
Delices van chocolade
Ingrediënten
Instructies
Chocoladesorbet
Chocoladesorbet
Ingrediënten
Instructies
Mousse van pure chocolade
Smelt de chocolade tot 35 graden. Klop de room lobbig. Sla het eiwit stijf en meng er de chocolade luchtig door. Spatel er voorzichtig de lobbige room door en laat de mousse opstijven in de koelkast.
Mousse van pure chocolade
Ingrediënten
Instructies