vermeng de kurkuma, limoensap en rasp, vissaus, oestersaus, knoflook en citroengras in een kom.
Leg de bananenbladeren klaar op het werkblad. Leg de stukken vis in het midden en smeer ze in met het megsel.
Bedek de vis met de rest van de ingredienten en eindig met een klein snufje zout en peper.
Vouw de pakketjes dicht en leg op een bakplaat.
Laat ongeveer 30 minuten marineren in de koelkast.
Verwarm de oven op 180 graden celcius.
Bak de vis ongeveer 12-15 minuten. De zalm mag nog rauw zijn van binnen.
Serveer op een bord. De gast kan zelf het pakketje open maken. Op tafel een schaaltje lente-ui en koriander klaar zetten.
Geroerbakte broccoli met knoflook
Geroerbakte broccoli met knoflook
Ingrediënten
Instructies
Vispakketje in bananenblad
Vispakketje in bananenblad
Ingrediënten
Instructies
Vietnamese springrolls
Vietnamese springrolls
Ingrediënten
Instructies
Abrikozen en amandeltaart
Abrikozen en amandeltaart
Ingrediënten
Deeg
Abrikozencompote
Amandel daquoise
Instructies
Deeg
Abrikozencompote
Amandel-daquoise
Decoratie
Waterkerssoep
Waterkerssoep
Ingrediënten
Instructies
Snel bladerdeeg
Snel bladerdeeg
Ingrediënten
Instructies
Pommes Parisien
Pommes Parisien
Ingrediënten
Instructies
Piperade, Texas
Piperade, Texas
Ingrediënten
Instructies
Piperade
Piperade
Ingrediënten
Instructies
Entrecote van de grill met persillade
Entrecote van de grill met persillade
Ingrediënten
Instructies