Using a vegetable peeler, remove wide strips of zest from the oranges. Place the strips on a cutting board, and thinly slice lengthwise to form matchstick-size pieces. Place the zest strips in a small saucepan with the granulated sugar and water, and stir to combine. Place the pan over medium-high heat, and bring to a boil, stirring until the sugar dissolves. As soon as the syrup comes to a full boil, remove the pan from the heat, pour the syrup and zest into a glass jar, and cover with the lid. Let the syrup and zest cool to room temperature, then refrigerate overnight. The zest will keep in the refrigerator for up to one month (or up to one year if unopened).
Zeewier pistache ijs
Zeewier pistache ijs
Ingrediënten
Instructies
Pistache ijs
Pistache ijs
Ingrediënten
Instructies
Meloensoep
Meloensoep
Ingrediënten
Instructies
Kalfswangen in tomatensaus, langzaam gegaard
Kalfswangen in tomatensaus, langzaam gegaard
Ingrediënten
Instructies
Velouté de panais, fromage de brebis battu et parmesan du pauvre
Velouté de panais, fromage de brebis battu et parmesan du pauvre
Ingrediënten
Réalisation du velouté de panais
Préparation de l’émulsion de brebis
Réalisation du parmesan du pauvre
Finition et dressage
Instructies
Réalisation du velouté de panais
Préparation de l’émulsion de brebis
Réalisation du parmesan du pauvre
Finition et dressage
Coquilles met saus uit Honfleur
Coquilles met saus uit Honfleur
Ingrediënten
Coquilles
Honfleur saus
Bereiden en serveren
Instructies
Coquilles
Honfleuraise-saus
Bereiden en serveren
Mandarijnen in olijfolie en ijsblokjes
Mandarijnen in olijfolie en ijsblokjes
Ingrediënten
Instructies
Venkel met abrikozen
Venkel met abrikozen
Ingrediënten
Instructies
Lamsstoof met mierikswortelpuree en knoflookmayonaise
Lamsstoof met mierikswortelpuree en knoflookmayonaise
Ingrediënten
Instructies
Voorbereiding
Vlees bereiden
Opmaken
Pompoen risotto dessert
Pompoen risotto dessert
Ingrediënten
PUMPKIN PURÉE
Risotto
Candied orange peel
Instructies
pumpkin purée.
Risotto.
Candied orange peel
Candied Orange Purée
Chocolate-orange variation.