Doe uien, knoflook, prei, venkel, tomaten, laurier, tijm, sinaasappelschil, saffraan, zout en peper in een grote braadpan. Voeg de vis toe, giet olijfolie erbijen draai de braadpan in alle richtingen, zodat alles mengt en de vis de verschillende aroma's opneemt.
Licht roggezuurdesembrood
Licht roggezuurdesembrood
Ingrediënten
Levain
Deeg
Instructies
Levain
Deeg
Hutspot in ringen
Hutspot in ringen
Ingrediënten
Instructies
Hachée
Hachée
Ingrediënten
Instructies
Pissaladière
Pissaladière
Ingrediënten
Deeg
De vulling voorbereiden
Instructies
Deeg
Vulling
Het bakken van de pissaladière
Afwerking en presentatie
Bouillabaise
Bouillabaise
Ingrediënten
Voorbereiding
Rouille
Instructies
Voorbereiding
Het maken van rouille
Afwerking en presentatie
Daube de boeuf
Daube de boeuf
Ingrediënten
gemarineerd rundvlees
Stoven
Instructies
Stoven
Presentatie
Tip
Ricotta beignets
Zeppole di ricotta
Ricotta beignets
Ingrediënten
Instructies
Spaghetti carbonara
Spaghetti carbonara
Ingrediënten
Instructies
Roodfruit roomijs uit de blender
Roodfruit roomijs uit de blender
Ingrediënten
Instructies
Smoothie van boerenkool en appel
Smoothie van boerenkool en appel
Ingrediënten
Instructies