Deze tweekleurensoep kun je maken met de helft van de hoeveelheid zout die je normaal nodig zou hebben voor een goede smaak. Hoe dat kan? Door de roodgekleurde bietensoep helemaal zonder zout te maken en deze in het bord af te wisselen met een gezouten groene waterkerssoep. Het contrast in zoutgehalte tussen beide soepen verhoogt de zoutbeleving waardoor je in totaal minder zout nodig hebt.
Kip met mango
Poulet au mangue, Réunion.
Kip met mango
Ingrediënten
Instructies
Cannoli met ricotta
Cannoli met ricotta
Ingrediënten
DEEG
VULLING
Instructies
Deeg
Vulling
Twee kleuren ravioli met ricotta en daslook met een salieboter saus
Twee kleuren ravioli met ricotta en daslook met een salieboter saus
Ingrediënten
Verse pasta
Ricotta daslook vulling
Saus van boter, salie
Samenstelling ravioli
Instructies
Verse pasta
Ricotta spinazie vulling
Saus van boter, salie en citroenrasp
Ravioli samenstellen
Rode bieten- en waterkerssoep
Rode bieten- en waterkerssoep
Ingrediënten
Bietensoep:
Waterkerssoep:
Instructies
Bietensoep
Waterkerssoep
Opdienen
Notities
Venkelsap
Venkelsap
Ingrediënten
Venkel Opaline
Gekonfijte venkel
Venkel en sappuree
Dressuur en afwerkingen
Instructies
Venkel Opaline
Gekonfijte venkel
Afwerkingen van gekonfijte venkel
Venkel en sappuree
Afwerkingen venkelsap
Dressuur en afwerkingen
Pasta Zuid Italië
Pasta Zuid Italië
Ingrediënten
Instructies
Ragû Zuid Italië
Ragû Zuid Italië
Ingrediënten
Instructies
Bollito bouillon
Bollito bouillon
Ingrediënten
Instructies
Eenvoudige tomatensaus
Eenvoudige tomatensaus
Ingrediënten
Instructies
Gebakken worstjes in tomatensaus
Susciello
Gebakken worstjes in tomatensaus
Ingrediënten
Instructies