Blancheer de tomaten kort, pel ze en pureer met een staafmixer. Verhit de ghi, zet de vlam laag en bak het kaneelstokje, de laurierblaadjes, de kruidnagelen, het komijnzaad, de pepertjes en de gember terwijl je af en toe roert. Voeg dan de tomaten toe.
Laat de chutney ongeveer 25 minuten zonder deksel boven een lage vlam doorkoken. In het begin af en toe roeren, maar vaker wanneer de chutney dikker wordt. Ga door tot bijna al het vocht verdampt is.
Roer er de suiker doorheen en draai de vlam hoger. Roer nu sneller gedurende 5 minuten, tot de chutney ingedikt is tot een dikke saus. Verwijder de kruidnagelen, laurierblaadjes en het kaneelstokje en ,aak op smaak met zout. Op kamertemperatuur serveren.
Waldcornbrood
Waldcornbrood
Ingrediënten
Voordeeg
Deeg
Instructies
Voordeeg
Deeg
Tomaat, yoghurtijs en specerijen
Tomaat, yoghurtijs en specerijen
Ingrediënten
Yoghurtijs
Crumble
Specerijensiroop
Instructies
Specerijensiroop
Kerstomaatjes
Yoghurtijs
Crumble
Presentatie
Juffertjes
Juffertjes
Ingrediënten
Instructies
Kletskoppen
Kletskoppen
Ingrediënten
Instructies
Franse uiensoep
Franse uiensoep
Ingrediënten
Instructies
Voorbereiding ca 45 minuten
Bereiding 5-10 minuten
Serveren
Pasta met paddestoelensaus
Pasta met paddestoelensaus
Ingrediënten
Instructies
Garam masala
Garam masala
Ingrediënten
Instructies
Tomatenchutney
Tomatenchutney
Ingrediënten
Instructies
Basmatirijst met mosterdzaadjes
Basmatirijst met mosterdzaadjes
Ingrediënten
Instructies
Mortadella met pistache
Mortadella met pistache
Ingrediënten
Instructies