Maak een startdeeg van een vijfde deel van alle ingredienten, behalve het zout, dat komt in de tweede keer erbij. Alle gist oplossen in een tiende deel van het water, handwarm.
Dan meel mengen, in deze volgorde, met de olie, gistmengsel, alle zuurdesem, honing en water.
Dit in de mengton 35 minuten kneden. Met de hand als je kleine hoeveelheden doet, 10 minuten.
Een uur laten rijzen in een aparte bak.
Hierna de rest van de ingredienten op dezelfde manier mengen. Wanneer alles gemengd is, het startdeeg toevoegen en dit 35 minuten laten draaien.
Lamsjus met wijn
Lamsjus
Ingrediënten
Instructies
Bereiden
Afmaken
Lamszadel gevuld met kip
Lamszadel rouleau met kip
Ingrediënten
Lam
Vulling
Instructies
Vlees
Vulling
Afmaken
Komkommersalade met maanzaad
Komkommersalade met maanzaad
Ingrediënten
Dressing
Dressing
Instructies
Pompoensoep Marokkaans
Pompoensoep Marokkaans
Ingrediënten
Instructies
Koolrabi salade
Koolrabi salade
Ingrediënten
Instructies
Goudse moppen
Goudse moppen
Ingrediënten
Instructies
Gnocci di patate
Gnocci di patate
Ingrediënten
Instructies
Thaise vissoep
Thaise vissoep
Ingrediënten
Instructies
Rode zomerse salade
Rode zomerse salade
Ingrediënten
Instructies
Brood volkoren grote hoeveelheid
Brood volkoren grote hoeveelheid
Ingrediënten
Instructies